Cumhur İttifakı, Meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Cumhur İttifakı, Meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Şubat 2019 Pazar 13:59
 Cumhur İttifakı, Meclis üyesi adaylarıyla buluştu
Cumhur İttifakı Meclis üyeleri bugün sabah bir araya gelerek seçim çalışmalarına start verdi.

Geçtiğimiz günlerde belirlenen meclis üyeleri listelerinden sonra Ak Parti ve MHP kurmayları yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu kapsamda Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP ilçe Başkanı Serkan Kural ve Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte sabah meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi. 

İlçe Başkanı Ayar seçimlerde gece gündüz demeden çalıştıklarını ve en yüksek oyu alacaklarını belirtti. MHP İlçe Başkanı Serkan Kural ise Gebze'de uyumlu bir çalışma olduğunu ve Cumhur İttifakı ruhu ile sonuna dek birlikte olacaklarını belirtirken, "Genel başkanımızın önderliğinde Gebze'de Ülkücü camia Zinnur başkanın yanındadır" dedi.


Cumhur İttifakı Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise birlikten güç doğduğunu ve her daim yanyana olacaklarını belirtirken, Cumhur İttifakı ile Gebze'nin gücüne güç kattıklarını ve yapılan çalışmalarda da Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları ile birlikte hareket ettiklerini söyledi. 

Büyükgöz ayrıca, "Gebze de sıkılmadık el bırakmayacağız. Bir olup, diri olup her daim vatandaşlarımızın içinde olacağız" dedi.
Son Güncelleme: 24.02.2019 20:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37