Dilovası İYİ Parti'de kadın dayanışma günleri başlıyor

Dilovası İYİ Parti'de kadın dayanışma günleri başlıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Şubat 2018 Cumartesi 21:01
 Dilovası İYİ Parti'de kadın dayanışma günleri başlıyor


Geçtiğimiz haftalarda İlçe ana kademesini oluşturan Dilovası İYİ Parti'de, kadınlarda yeni çalışma metodları geliştirerek partiye kadınların siyaset yapabilmesi için çalışmalara başladı.

Dilovası İYİ Parti'de, ana kademeden sonra İlçe gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarının yapılanması için çalışmalar devam ederken, bir yandan da bayan yöneticiler alternatif programlar ile kadınları partiye çağırdı. Dilovası siyasetinde kadınlarından söz sahibi olabilmesi ve aktif çalışabilmesi için çarşamba günleri kadın dayanışma toplantıları yapmaya başladılar. Bu toplantılara ilçe yönetim toplantısında İlçe Başkanı Emin Yılmaz ve diğer yöneticilerinde büyük destek verildiği görüldü. 

Kadınlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Makbule Bildir başkanlığında yapılan dayanışma toplantısının ilki ilçe teşkilat binasında yapıldı. İlk olmasına rağmen verimli geçilen toplantıda kadınların evlerde yapmış olduğu yiyecekleri de gelen misafirlere ikram ederek, İstişareler ettiler. 

İlçe Başkan Yardımcısı Burcu Üveyik, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Melahat Tamcı ve Sosyal Kültürel Faaliyetlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Meral Pırtı'nın da katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Kadınlardan Sorumlu Başkan Makbule Bildir, Dilovası'nda bayanların daha gerçekçi bir siyasi yapılanmanın içinde olması için her çarşamba sadece bayanların olduğu ilçe binasına tüm bayanları beklediğini söyledi. Bayan bir genel başkanın olması ve İYİ Parti'nin ayrıca bir kadın dayanışma gücünün oluştuğu parti olmasının da çok büyük avantaj olduğunu belirterek, tüm bayanları her çarşamba İlçe binasına davet ettiklerini belirttiler. 


Son Güncelleme: 24.02.2018 21:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37