banner55

Dursun: Gebze'de derdi olmayan mahalle yok

Dursun: Gebze'de derdi olmayan mahalle yok

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2019 Salı 10:26
 Dursun: Gebze'de derdi olmayan mahalle yok
Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yorulmak nedir bilmiyor. Aynı güne Issıkgöl Caddesi, Hacı Halil Mahallesi ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyareti sığdıran Başkan Adayı Dursun bir kez daha verimli bir gün geçirdi. 

ENERJİSİNİ HİÇ DÜŞÜRMÜYOR 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, seçime artık günler kala enerjisini hiç düşürmüyor. Aynı güne Issıkgöl Caddesi, Hacı Halil Mahallesi ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyareti sığdıran Başkan Adayı Dursun seçim öncesi son günlerini oldukça verimli şekilde geçiriyor. Gebzelilerden seçime günler kala destek isteyen Recep Dursun, "Birlikte değiştirelim, artık bu kenti hep beraber yönetelim" şeklinde konuştu.
GEBZE'DE DERDİ OLMAYAN MAHALLE YOK

Hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, "Gebze’de derdi olmayan mahalle yok. Vatandaşımız ümitsiz. İnanıyorum bu kötü enerjiye son vereceğiz. Gebze güzel bir şehir. Hepimiz buralıyız. Gebze’yi daha yaşanası bir yer yapmak bizlerin elinde. Bir kaç gün sonra seçime gideceğiz. Tüm Gebzeli vatandaşlarımızın oyuna talibim. Aylardır 'Martın sonu bahar' olsun dedik. Pazar günü kazanan Gebze olacak" dedi. 
Son Güncelleme: 26.03.2019 18:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37