Karadeniz dernekleri darbeyi kınadı

14 dernek tarafından ortak açıklama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Temmuz 2016 Pazar 00:29
Karadeniz dernekleri darbeyi kınadı
Gebze bölgesi Karadeniz dernekleri, Gebze Kent Meydanı’nda birliktelik örneği göstererek, darbe girişimini okudukları basın açıklaması ile kınadılar.
 
Karadeniz Dernekleri adına açıklamayı Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş yaptı. Necdet Demirtaş tarafından okunan basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi; “15 Temmuz 2016 akşamı başlayan ve milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın sarsılmaz birliğini hedef alan alçak bir kalkışmaya güzel vatanımız, aziz milletimiz maruz kalmıştır.
 
Peygamber ocağı olarak gördüğümüz Ordumuz içerisinde örgütlenmiş paralel terör örgütünün gerçekleştirdiği bu hain kalkışma hak ettiği cevabı en etkili şekilde almıştır.  Bu hainler millete uçak ile top ile tank ile tüfek ile saldırmaya cüret etmiştir.
 
Bu hainler milletin köprüsünü, yolunu, binasını bombalamıştır. Bu hainler kendi polisini, askerini, memurunu, halkını kurşunlamıştır. Bu hainler mevcut hükümeti darbe ile yıkmaya kalkışmıştır.
 
Bu hainler Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmeye teşebbüs etmiştir. Bizi Menderes’in arkasından ağlattılar. Özal’ın arkasından ağlattılar. Onlara verecek kurbanımız kalmadı. Artık sevdiklerimizin arkasından ağlamayacağız. Onlarla omuz omuza ülkemizin kalkınması için çalışacağız.
Darbeci zihniyete karşı konulan bu demokratik duyarlılığı ve cesareti her türlü takdirin ötesinde görüyor, bu sayede ülkemizin yarınlarına daha umutlu bakıyoruz.
Bu menfur, hain ve kalleşçe girişim karşısında cuntacılara karşı siyasal tarihte eşine az rastlanır şekilde dik duran başta Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hükümetimize, Meclisimize, güvenlik güçlerimize ve halkımıza en içten teşekkürlerimizi arz ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Hain FETÖ terör örgütünün bu menfur darbe teşebbüsü sonucunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
  
BASIN AÇIKLAMASINA KATILAN DERNEKLER
Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş ve ekibi,
Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan ve ekibi,
Tüksiad Başkanı Nurettin Aslantürk ve ekibi,
Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal ve ekibi,
Gebze Ordulular Dernek Başkanı Erkan Güner ve ekibi,
Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve ekibi,
Gebze Rizeliler Dernek Başkanı Sabri Emecan ve ekibi,
Düzceliler Dernek Başkanı Mustafa Kır ve ekibi,
Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Mustafa Iğdır ve ekibi
Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu ve ekibi,
Karabük Dernek başkanı Bahri Kökçü ve ekibi,
Maçkalılar Dernek Başkanı Naci Aydın ve ekibi,
Beşköylüler Dernek Başkanı Mehmet Kalkan ve ekibi
Giresunlular Federasyon Başkanı Süleyman Karaman ve ekibi 



Son Güncelleme: 24.07.2016 01:25
Anahtar Kelimeler:
OperasyonEDİRNEFuhuş
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37