Korkmaz: 3 Kasım yepyeni bir milat oldu

Korkmaz: 3 Kasım yepyeni bir milat oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Kasım 2019 Salı 12:28
 Korkmaz: 3 Kasım yepyeni bir milat oldu
Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantıda hafta sonu gerçekleşen büyük kongreyi değerlendiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “3 Kasım yepyeni bir milat oldu. Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

Korkmaz konuşmasında şunları söyledi:
  
Ankara’nın en büyük spor salonunda, Saadet Partimiz'in 7. Olağan Büyük Kongresi’ni gerçekleştirdik. Öncelikle Türkiye’nin dört bir yanından, türlü zorluklara ve imkansızlıklara rağmen gelerek salonun içini ve dışını hınca hınç dolduran coşku, heyecan, azim ve davalarına sadakatlerini ortaya koyan tüm milli görüşçü kardeşlerimi tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Şüphesiz her kongre önemlidir. Her kongre, yenilenmeye, öze dönmeye, dirilmeye imkan tanır. Bu kongremiz de şüphesiz köklerimize daha sıkı sarıldığımız, gelecek döneme gereken şekilde hazırlandığımız bir kongre oldu. Ancak dün öyle bir kongre gerçekleştirdik ki, sınırları ve etkileri bunların çok ama çok ötesinde.

KUCAKLAŞMA ÇAĞRISI

Bütün Türkiye Milli Görüş’ün ilk 50 yılını sımsıkı kucaklayan, ikinci 50 yılın manifestosunu coşkuyla ve bilgelikle ortaya koyan büyük bir kucaklaşma çağrısına şahitlik etti. Milli Görüş’ün ilk 50 yılını sımsıkı kucaklayan, ikinci 50 yılın manifestosunu coşkuyla ve bilgelikle ortaya koyan büyük bir kucaklaşma çağrısına şahitlik etti.

Bu kongre, bilge başkanımızın ifadesiyle, ilikleriyle değil, ilkeleriyle ünlü milli görüş gömleğinin 82 milyonu içine alacak şekilde yeniden şekillenmesine olanak sağlayan bir yeniden yapılanmaya şahitlik etti. Milli görüşün kendinden, özünden ve söylemlerinden asla vazgeçmeden, kucaklaşmaya öncülük edeceğinin ilan edildiği sese şahitlik etti Türkiye dün.

HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

3 Kasım yepyeni bir milat oldu. Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Temel Karamollaoğlu önderliğinde Saadet Partisi’nin iktidara yürüyüşü başladı. Siyasetin parlayan yıldızı biz olacağız. Hakkı üstün tutan, kutuplaştırmayan siyaset anlayışı, bizim liderliğimizde ülkemize hakim olacak. Ekonomik kriz altında geçim darlığı çekenlerin, işçilerin, memurların, emekçilerin, esnafın, köylünün yüzü, tıpkı 54. Erbakan hükümetinde olduğu gibi yeniden gülecek.

LİYAKATIN ESAS ALINDIĞI DÖNEM BAŞLAYACAK
 
Bu ülkede adalet yok diyenlerin, EYT’liler, KHK mağdurlarının sorunları bizimle çözülecek. Torpil ve kayırmayla makam saltanatı sürenlerin devri kapanacak. Siyasi görüş ayırt etmeksizin ehliyet ve liyakatin esas alındığı bir dönem başlayacak. İnsanları bölen, ayrıştıran, kutuplaştıran siyasi dil son bulacak. Yerine sevgi dili hakim olacak. İtibarın israfla sağlanabilir bir şey olmadığı herkesçe anlaşılacak. Rantın değil doğanın korunduğu bir dönem başlayacak.

Son Güncelleme: 05.11.2019 20:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37