Korkmaz:Karaosmanoğlu yine sınıfta kaldı

Korkmaz:Karaosmanoğlu yine sınıfta kaldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ocak 2017 Pazartesi 23:21
Korkmaz:Karaosmanoğlu yine sınıfta kaldı



Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, haftalık yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i eleştirdi.

Büyükşehirler arasında kamuoyu araştırma şirketi ORC tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen memnuniyet anketinde ülkede adeta sanayinin kalbi konumunda ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve onun eşsiz Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun zor olanı başarıp iki sıra gerilediğini haftalık yönetim kurulu toplantısında dile getiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, mevcut tablo bize şunu gösteriyor ki, "Karaosmanoğlu yine sınıfta kaldı" dedi.



EY KARAOSMANOĞLU, KOCAELİ’DE OLMAYAN NE?

Gebze’nin, Kocaeli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen hiçbir zaman merkezi yönetimden hizmet alamadığını ifade eden Başkan Korkmaz, “Bunda mevcut Belediye Başkanı Köşker’in de sorumluluğu vardır. Büyükşehir’den en büyük payı alması gerekirken adeta üvey evlattan daha da üvey evlat muamelesi gören Gebze, artık Karaosmanoğlu’ndan ümidi kesmiştir. 

Bu sadece Gebze’de değil, Kocaeli’nin genelinde de aynı durumdadır ki bütçesi ve imkânları dağlar kadar, adeta sınırsız olan bir belediye halkın memnuniyet anketinde ciddi bir fark ile gerilemiştir. 

ORC tarafından yapılan kamuoyu yoklamasında halka büyükşehir belediyelerinin iki yılda altyapı, çevre düzenlemesi, kaldırım ve yollar, kent estetiği, sosyal belediyecilik, şebeke suyu, kent trafiği ve ulaşım gibi alanlarda nasıl hizmet verdiğine yönelik çalışmalarının başarılı bulup bulmadığı soruldu. 

Halk ile yüz yüze gerçekleştirilen ankette Karaosmanoğlu’nun gerilediği sonucu ortaya çıktı. Her ay düzenli olarak yükselmesi gerekirken başarılı bir grafik ve istikrar ile gerilemeyi başaran Başkan Karaosmanoğlu devasa bütçesi ile nasıl bir mühendistik uyguladığı da unvanını iki basamak geriletti. 

Halkın %52,4’ünün memnuniyetsizliğini dile getirdiği oylamadan artık bir ders çıkarılması gerekmektedir. Kocaeli bunu hak etmemektedir. Diğer büyükşehir yönetimi çıtasını yükseltirken Kocaeli’de olmayan ne ?" diyerek sözlerini tamamladı.



Son Güncelleme: 17.01.2017 00:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37