Musa Yılmaz, 24 Haziran gecesini sordu

Musa Yılmaz, 24 Haziran gecesini sordu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Temmuz 2018 Cuma 01:02
Musa Yılmaz, 24 Haziran gecesini sordu


CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'da değişimden yana. Kocaeli'de değişim için imza veren kurultay delegelerini açıklayan Yılmaz, kendisinin imza vermediğini ama Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun artık bırakması gerektiğini söyledi

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Yılmaz şunları söyledi:

Kurultay delegeleri Mehmet Ümit Küçükkaya, Yılmaz Uçak, Yakup Törk, Mehmet Hilal Kaplan, Gülay Eyisabuncular, Turan Dumlu, Türkan Çimen, Durmuş Karaboğa ve İrfan Keskin'in, kurultay için imza verdikleri haber yapılmıştır.

Gebze ilçe başkanı ve kurultay delegesi olarak şahsımın ismi de yazılmış ancak gerçeği yansıtmamaktadır ve doğru değildir. Ben kurultay için imza vermedim. Bunun gerekçesi ise değişime karşı olduğum değildir. Aksine değişimden yanayım ancak 24 Haziran gecesi henüz aydınlanmamıştır.

24 HAZİRAN GECESİ AYDINLATILMALI
Benim beklentim sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ve sayın Muharrem İnce ister birlikte, ister ayrı ayrı 24 Haziran 00.30'dan itibaren ne olduğunu kamuoyuna açıklamalarıdır.

Yine bir başka beklentim ise beraber kurultay kararı almaları ya da sayın Muharrem İnce'nin kurultay sürecini beklemesidir. Aksi durumda hareket etmeleri yeteri kadar yıpranmış olan il, ilçe örgütlerini daha da çok yıpratmaktadır. Buna hiç kimsenin hakkı yoktur.

Başarısızlık asla bir kişinin değildir, tüm örgütlerindir. Ancak sayın genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu artık çok yıprandınız. Size yakışır bir şekilde bırakmanız örgütlerimize yeni bir heyacan katacaktır.

Genel başkanlık için alternatif adaylar çıkması gerektiğine inanıyorum. CHP hiç kimseye mahkum değildir, çok sesliliğe ve demokrasiye olan inancımdan hiç bir şey kaybetmiş değilim.

Değerlı arkadaşlarım ve partililerim çok yakın bir gelecekte danışma kurulumuz ve örgüt toplantımız olacaktır. Lütfen yorum yapın ancak örgütümüzü yıpratacak ya da birbirimizi eleştirecek durumlarda olmayalım. Olumlu ve yapıcı yorumlarınız ile katkı sunmanızı rica ediyorum. 


Son Güncelleme: 13.07.2018 15:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37