Saadet'in genç adayı konuştu: Gençlerin büyük bölümü işsiz

Saadet'in genç adayı konuştu: Gençlerin büyük bölümü işsiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Haziran 2018 Pazartesi 16:12
 Saadet'in genç adayı konuştu: Gençlerin büyük bölümü işsiz


Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Volkan Gemiksiz ve Fahrettin Taşkaya, Çayırova'da gençlerle bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi’ne destek sözü aldı.

Sahadaki çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adaylarından Volkan Gemiksiz ve Fahrettin Taşkaya geçtiğimiz gün de Çayırova'da ziyaretlerde bulundu. Gençlerle bir süre dertleşen adaylar,  geçlerden Saadet Partisi'ne destek sözü aldı.

ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜCÜ GENÇLİĞİDİR


Gençlere yaptığı konuşmada, ülkedeki işsizliğe dikkat çeken Gemiksiz, "Genç, bir ülkenin hem bugünü hem de yarınıdır. Gençliği hesaba katmayan ya da gençliğe müşteri gözüyle bakan her adım ülkemizi geriye götürecektir. Üretimin en önemli öznesi gençlerimizdir. Ülkemizde 3,5 milyon civarında işsiz vardır.

Bu işsizlerin büyük bir bölümü, 18-27 yaş aralığındaki genç kardeşlerimizdir. Her geçen gün de bu sayıları artmaktadır. İnşaallah Saadet iktidarında gençlerimizin sorunlarına ciddiyetle eğilecek; gençlerimiz için yatırım, istihdam ve üretim hamleleri gerçekleştirilecektir" dedi.

Son Güncelleme: 11.06.2018 16:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37