Şanbaz Yıldız çekilen adaylara teşekkür etti

Şanbaz Yıldız çekilen adaylara teşekkür etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2019 Cuma 16:53
Şanbaz Yıldız çekilen adaylara teşekkür etti

 


İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, bugün adaylıktan çekilen Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ve Derince Belediye Başkan Adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş'a teşekkür etti.

"Gebze adayımız sayın Dr. Burcu Çetinkaya ve Derince adayımız sayın Nurcan Acaroğlu Göktaş hanımefendilere gerek medeni cesaretleri, gerek süreç içerisindeki gayretli çalışmaları ve gerek ise gelinen son noktadaki vakur duruşları sebebiyle sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" diyen Yıldız şunları söyledi:

Sevgili dava arkadaşlarım, İYİ Partinin cesur yürekli mensuplarımız;

Millet İttifakı kapsamında yürütülmekte olan iş birliği görüşmeleri, bugün iki partinin kıymetli genel başkanlarının imzaladığı protokol ile neticelenmiştir. 

Öncelikle ilimize, ilçelerimize, ülkemize ve tüm milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İttifak görüşmeleri sürerken, malumunuz üzere her parti belirli ilçelerde kendi adayını açıklamıştı. 

Bugün gelinen noktada daha önce adaylıkları açıklanan ilçelerden Gebze ve Derince ilcelerimizde; Millet İttifakı gereği aday çıkartmama kararına varılmıştır. Partimiz Körfez, Kandıra, Başiskele'de ittifak kapsamında adaylarını belirlemiş, diğer ilçelerimizde de Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayları ittifak kapsamında aday gösterilmiştir. Çayırova ilçemiz de ise her iki partide kendi adayları ile seçime katılacaktır. 

Ben İYİ Parti Kocaeli İl başkanı olarak, Gebze adayımız sayın Dr. Burcu Çetinkaya ve Derince adayımız sayın Nurcan Acaroğlu Göktaş hanımefendilere gerek medeni cesaretleri, gerek süreç içerisindeki gayretli çalışmaları ve gerek ise gelinen son noktadaki vakur duruşları sebebiyle sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 

Onlar İYİ Parti’nin cesaret timsali olarak hafızalarımızdaki yerlerini koruyacaklardır. Kendilerine minnetlerimi sunuyorum. Seçim sürecinde de yine kendileriyle birlikte bu ittifaka omuz verecek ve ilimizde başarı elde etmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. 

Süreci başından beri büyük emeklerle yürüten her iki partinin de ilçe başkanlarına, yöneticilerine il başkanına ve yöneticilerine, bölge milletvekillerimize, grup başkan vekilimize, aday arkadaşlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza ve muhterem genel başkanlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Bugünden itibaren el ele, gönül gönüle, milletimizle kucaklaşmaya, tüm ilçelerde ve büyükşehirde başarı yakalamaya talibiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Saygılarımla.

Son Güncelleme: 27.01.2019 11:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37