Tarhan: Askeri Kışla alanını TOKİ'nin insafına bırakmayacağız

Tarhan: Askeri Kışla alanını TOKİ'nin insafına bırakmayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Nisan 2018 Cuma 12:10
Tarhan: Askeri Kışla alanını TOKİ'nin insafına bırakmayacağız

 
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'nin tek yeşil alanı olan Askeri Kışla alanının, betonlaştırılmasına karşı çıktı.

Tarhan, Askeri Kışla alanı, Gebze'nin nefes almasını sağlamaktadır. Ticari bir işletme gibi davranan Toki’ye ve rant için yeşile kıyan zihniyete asla izin vermeyeceğiz.

Askeri Kışla alanını TOKİ'nin insafına bırakmayacağız diyen Tarhan sözlerini şöyle sürdürdü: 

Gebze, kentimizin sanayileşmesinin en yoğun olduğu bölgelerin başında gelmektedir. Hava kirliliğinden, kullanılabilir su yataklarına kadar birçok konuda yeterince zorluk yaşayan kentimizde sayılı ve sınırlı sayıda yeşil alan kalmış durumda. Askeri Kışlanın tamamının el değmemiş yapısı korunmalıdır. Bu alanın betonlaşarak heba edilmesine ve TOKİ’nin insafına teslim edilmesine izin vermeyeceğiz.

GEBZE'NİN AKCİĞERLERİNE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Artık rant uğruna yeşilin, doğanın ve çocuklarımızın geleceğinin katledilmesine hep birlikte dur demeliyiz. Askeri Kışla Alanına, Gebze Halkının tamamının yararlanacağı, park, okul, sosyal ve spor tesisi şeklinde değerlendirilmelidir. Aksi halde betonlaşmış konut ya da ticari rant elde edecek şekilde TOKİ’ye bırakılmasından, Gebze’miz asla karlı çıkmayacaktır. Yapmamız gereken akciğerlerimize hep birlikte sahip çıkmaktır.
  
Son Güncelleme: 20.04.2018 12:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37