Türkkan, Derince İYİ Parti'yi ziyaret etti

Türkkan, Derince İYİ Parti'yi ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2018 Perşembe 11:11
  Türkkan, Derince İYİ Parti'yi ziyaret etti

İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda haftalık değerlendirmeler ve kısa, orta ve uzun vadedeki planlar görüşüldükten sonra İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi aynı zamanda 24.Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla görüşüp, fikir alışverişinde bulundu.
KORKUTANLARIN EN BÜYÜK SERMAYESİ KORKANLARIN KORKULARI

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi aynı zamanda 24.Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan "Öncelikle sizlerle birlikte burada bulunduğum için çok mutluyum. İYİ'ki gelmişsiniz burada özellikle kadınları ve gençleri görmek mutluluk verici. İnsanların değil aktif olarak siyaset yapma, birbirleriyle bile siyasi konularda konuşamadığı bu olağandışı ortamda sizler İYİ bir Türkiye için kolları sıvadınız. 

Korkmadınız. Korkutanların en büyük sermayesi korkakların korkularıdır. Cesaret ve korkaklık bulaşıcıdır. Siz Derinceli İYİ Partililere Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in cesareti sirayet etmiş. Dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. İYİ'ki varsınız" dedi.

İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Esra Tolu ise ziyarette şunları söyledi:

Biz İYİ Partili Derinceliler olarak bir hedef uğruna yola çıktık. Çalışmalarımıza ve projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Haftalık olağan toplantılarımıza devam ediyoruz. Mahalle temsilciliklerimizi birbir açmaya başlayacağız. Bunun için kendimize 3 haftalık bir süre tanıdık. Gençlerle buluşmalara başlıyoruz bu Cuma itibariyle. Bundan sonra her Cuma saat 19.00’da gençleri ilçe binamızda ağırlayacağız. 

Bugün de sayın Lütfü Türkkan beyefendi konuğumuzdu. Değerli vaktini bizler için ayırdı. Fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerini ağırlamaktan onur duyduk. İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı olarak ilerleyen günlerde farklı organizasyonlarda farklı kişileri de ağırlayacağız. Derincemizi İYİ yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. 


Son Güncelleme: 01.03.2018 11:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37