banner55

Yakup Törk: Tüm Darıca'nın adayıyım

Yakup Törk: Tüm Darıca'nın adayıyım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Mart 2019 Pazartesi 23:38
 Yakup Törk: Tüm Darıca'nın adayıyım

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim ofisleri açılışına Kazım Karabekir Mahallesi İmece Ofisi ile devam etti. Mahalleli Törk’ü yalnız bırakmayarak seçim ofisi açılışını mitinge çevirdi.
 
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala temposunu arttırdı. Seçim ofisleri açılışına doğduğu mahalle olan Kazım Karabekir Mahallesi ile devam eden Törk’e destek çığ gibi büyüdü. Mahallelinin akın ettiği seçim ofisi açılışında mahalleli Törk’e evlerinin balkonlarından da destek verdi. 

Mahallenin ‘seni başkan yapacağız!’ sloganları eşliğinde mahalleliyi selamlayan Törk, “Doğduğum mahallenin güzel insanları, çok değerli gençler, beni yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler sadece bana değil Darıca’nın geleceğine sahip çıkıyorsunuz. Burada Emeklilikte Yaşa Takılan’ları görüyorum. Özellikle EYT mağdurlarını her zaman yanında olup savunan bir kardeşinizim. Bundan sonra da desteklerim devam edecek. 

TÜM DARICA’NIN ADAYIYIM

Biz bu kente hizmet etmeye geliyoruz. 14 mahalledeki tüm sorunları bilen ve çözme kapasitesine sahip bir kardeşiniz olarak sizlerin karşısındayım. Birilerinin zengin olduğu değil, sizlerin zengin olduğu bir yönetim anlayışına sahip olacağız.  Ben bir partinin adayı değilim. Ben tüm Darıca’nın adayıyım. Önümüzde iki yol var. Biri mevcut yönetimin devamı diğer değişim. Bu mahallenin ve Darıca’nın her yerinde izi olan bir kardeşiniz olarak değişime ses olmanızı istiyorum. Bu kentin gelişmesi için bize inanan ve güvenen herkesin hizmetkârı olmaya, eşit ayrımsız yönetmeye söz veriyorum.

NEDEN YOL ARKADIŞINI SATIYORSUN?

Bu kentin bu hale gelmesinin sorumlularından biri ile yarışıyoruz. Darıca Belediyesi’nin Sayıştay raporunda yıllık 2.5 milyon faiz ödüyor. Allah nasip ederse görevi devralınca bir kuruşu israf etmeyeceğim. Yanlış yapınca siz hesap sorun. Benim arkamda rant odakları yok. Bizim onlarla işimiz yok. Bu kent 140 milyon borçlu ise sorumlu ben değilim. 

Bu kenti yönetmeye talip iktidarın adayı 9 yıldır ilçe başkanlığında hiçbir şey yapmadı. Şimdi çıkmış 15 yıllık belediye başkanını eleştiriyor. Sormazlar mı ne oldu da yol arkadaşını satıyorsun? Artık 15 yıldır burada Darıca’yı yönetemeyenlere değil, Darıca’yı geliştirecek, güzelleştirecek olan değişimin temsilcisine oy verelim. Gelin hep birlikte Darıca’yı değiştirelim.

KENDİNE YETEN BİR DARICA OLACAĞIZ

Bu kentin güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız. 31 Mart yerel seçimlerine 6 gün kaldı. Bir hafta sonra sandıklar açılmış, Darıca değişime ve evladına sahip çıkmış olacak. Göreve geldikten sonra eğitim ve kültürde vizyonel bir Darıca olacağız. Kendi kendine yeten bir Darıca olacağız. Darıca Belediyesi’ndeki çalışan hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağız” diye konuştu.

Törk, konuşmasının ardından alanda bulunan gençlere üçlü çektirdi. ‘Seni başkan yapacağız!’ sloganları eşliğinde Kazım Karabekir İmece Ofisi’ne giren Törk, tüm mahalleli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 25.03.2019 23:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37