Yaman ve Akbulut'tan ilçe başkanlarına ziyaret

Yaman ve Akbulut'tan ilçe başkanlarına ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Aralık 2018 Pazartesi 23:35
 Yaman ve Akbulut'tan ilçe başkanlarına ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut 7 ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanlarına yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yeni atanan Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan’a, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’a, Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu’na, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seğmen’e ve Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.

31 Mart seçimlerinde Kocaeli genelinde 13-0'lık sonuç ile geçmiş yerel seçimlerinde olduğu gibi bu seçimden de zaferle ayrılacaklarını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman; "Teşkilatlarımız her seçimde olduğu gibi önümüzdeki mahalli seçimlerde de yapacakları çalışmalar ile hizmetin ve halkın partisi Ak Partimizin ilçelerimizde zaferle ayrılacağından kuşkum yok. Gerekli istişareler sonucu atanan ilçe başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılarak diliyorum. Ayrıca 2019 yılının ülkemize, ilimize ve tüm halkımıza hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Yeni atanan ilçe başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise; "Yeni atanan ilçe başkanlarımızın partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağından şüphemiz yok. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki yerel seçimlerinde de taçlandıracak ve daha güzel başarılara imza atacak. Buna yürekten inanıyorum. Ayrıca 2019 yılında ülkemize, ilimize ve tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 31.12.2018 23:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37