Plaj Futbol Ligi eleme müsabakaları başladı

Şampiyon takım Kocaeli'ni, Türkiye şampiyonasında temsil edecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Ağustos 2016 Salı 14:37
Plaj Futbol Ligi eleme müsabakaları başladı
Yaza heyecan katacak Plaj Futbol Ligi fırtınası Cebeci Plajı’nda yapılacak.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Plaj Futbol Ligi Kocaeli Etabının eleme müsabakaları bugün (Salı)başladı. Eleme müsabakaları 26 Ağustos Cuma günü sona erecek. Eleme müsabakalarının ardından yarı finale kalan dört takım 27 Ağustos Cumartesi günü karşılaşacak. 28 Ağustos Pazar günü ise üçüncülük ve final maçları oynanacak.
 
CEBECİ PLAJI EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Büyükşehir Belediyesi, kentin bir zamanlar yüzülemeyen, atıl durumdaki sahil noktalarını mavi bayraklı plajlar haline getirdi. Şimdi tertemiz plajlara dönüşen Kocaeli’nin turizm yerleşkesi noktalarında, ulusal ve uluslararası yüzme organizasyonları düzenlenmeye başlandı. Bu kapsamda Kandıra ilçesindeki Cebeci Plajı, Türkiye Futbol Federasyonunun etkinliklerinden biri olan Plaj Futbol Ligi Kocaeli etabına ev sahipliği yapıyor.
 
KOCAELİ’Yİ TEMSİL EDECEK
Kandıra’nın Cebeci Plajı’nda gerçekleştirilecek olan organizasyon; Türkiye Futbol Federasyonu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle ile yapılacak. Plaj Futbolu Ligi Kocaeli etabında şampiyon olacak takım Kocaeli’ni Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkına sahip olacak.
 
TAKIMLAR EN FAZLA 12 FUTBOLCUDAN OLUŞACAK
Plaj Futbolu Ligi’ne katılmak isteyen takımlar en fazla 12 futbolcu ve 3 kişilik teknik ekipten oluşacak. Takımlarda 1976-1999 tarihleri arasında doğmuş futbolcular yer alacak. 18 yaşın altındaki futbolcular velilerinin imzalayacağı muvaffakatname ile lige katılabilecek. Takımların listesinde, 1986 tarihinden önce doğmuş en fazla 3 futbolcu yer alabilecek. Plaj Futbolu Turnuvasına katılacak takımlarda, bir Teknik Sorumlu veya Antrenör görevlendirilmesi zorunlu olacak.
ELEME MÜSABAKALARI 23-26 AĞUSTOS’TA
Plaj Futbol Ligi Kocaeli etabının eleme müsabakaları bugün (23 Ağustos Salı) başlayacak Cuma günü sona erecek. Yarı finale kalan dört takım 27 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek final müsabakasında mücadele edecek. 28 Ağustos Pazar günü ise üçüncülük ve final maçları yapılacak. Final maçının ardından kapanış seremonisi ve ödül töreni düzenlenecek.

 
Son Güncelleme: 25.08.2016 23:15
Anahtar Kelimeler:
BursaCezaevi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37