banner55

Genç yaşta kalp krizine yenildi

Genç yaşta kalp krizine yenildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Temmuz 2018 Cuma 10:35
Genç yaşta kalp krizine yenildi


Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü’nde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak çalışan Halil İbrahim Kılınç geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

AFAD İl Müdürlüğü’nde arama ve kurtama teknisyeni olan Halil İbrahim Kılınç (1986) gece saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Elim vefat haberinin duyulmasıyla şok yaşayan Kocaeli AFAD çalışanları, Kılınç’ın Kartepe Ataevler mahallesindeki evine akın etti. Sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştığı teknisyen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yeni evlenen ve ailesi Şanlıurfa'da yaşayan Halil İbrahim Kılınç, yapılan incelemeler sonrası Kocaeli Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

KOCAELİ AFAD İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP

3 yıl önce Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü’ne tayin olan ve aldığı dairenin taksitlerini ödeyen Kılınç’ın dürüst, ahlaklı ve çalışkan bir karaktere sahip olduğunu ve kurumda çok sevildiğini söyleyen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, "Yeri doldurulamayacak bir arkadaşımızı kaybettik. Kocaeli AFAD ailesi olarak hüznümüz çok büyük. Metin olmaya çalışıyoruz. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına sabır diliyoruz" dedi. 


Son Güncelleme: 13.07.2018 10:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37