Maganda kurşunu başını sıyırdı, yarım santimle hayatta kaldı

Düğünde ateş açam maganda ölümüne sebep oluyordu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2016 Salı 19:34
Maganda kurşunu başını sıyırdı, yarım santimle hayatta kaldı
Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde, halk otobüsünde şoförlük yapan Aslan Bayraktar, düğünde bir magandanın ateş açması sonucu başından yaralandı. Kurşun, Aslan Bayraktar'ın başını sıyırırken, doktorlar yarım santimle hayatta kaldığını söyledi.

Aslan Bayraktar, pazar günü düğün salonuna gidecekleri halk otobüsüyle götürmek için Başiskele İlçesi Yeni Ferhadiye Mahallesi'ne gitti. Düğüne gideceklerin gelmesini beklerken otobüsten inen Bayraktar, bu sırada kimliği belirlenemeyen bir maganda ateş açmaya başladı. Magandanın tabancasından çıkan kurşunlardan birinin başını sıyırmasıyla yaralanan Aslan Bayraktar, hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Aslan Bayraktar'a doktorlar yarım santimle hayatta kaldığını belirtti. 

Taburcu olmasının ardından evine gelen Aslan Bayraktar, "Yeni Ferhadiye Mahallesi'ne düğün salonuna gidecekleri almak için gittim. Otobüsten aşağı indim, vatandaşların gelmesini bekliyordum. Birden silah patladı. Olay yerinde bayılmışım, gözlerimi hastanede açtım. Ne olur düğünlerde bayramlarda kimsenin üzülmemesi için silahla ateş edilmesin" dedi.

Aslan Bayraktar'ın eşi Nilay Bayraktar ise, "Doktorla görüştüğümde bana 'eşiniz yarım santimle hayatta kaldı' dedi. Ne olur düğünlerde silah kullanılmasın, böyle üzücü olaylar da yaşamayalım" diye konuştu. 

Jandarma, Aslan Bayraktar'ın yaralanmasının ardından silahla ateş eden kişinin tespit edilmesi için soruşturma başlattı. 
Son Güncelleme: 09.08.2016 23:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37