Aydın Söke’de çıkan yangın da kontrol altına alındı

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Metin Yavuz, Söke'de çıkan yangın kontrol altına alındığını duyurdu.

29 Temmuz 2021 Perşembe 17:40
Aydın Söke’de çıkan yangın da kontrol altına alındı

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili Metin Yavuz Söke'de çıkan yangın ile yazılı açıklama yaptı.

Milletvekili Yavuz, Söke’ye bağlı Sayrakçı Mahallesi'nde öğle saatleri itibariyle zeytinlik alanda sebebi belirlenemeyen şekilde başlayan yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Yavuz, haberi alır almaz olay yerine Orman İşletme Şefliği'ne bağlı 6 arazöz, 3 su tankeri, 8 teknik ekip ve 35 yangın söndürme ekibinin yanı sıra yine Devlet Su İşleri'ne bağlı iş makineleri ile müdahalede bulunulmuş ve kısa sürede kontrole alındığını açıkladı.

Söke Kaymakamı Soner Zeybek, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Nalbantlar Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı, Mahalle Başkanı Erdinç Musacalı, Sayrakçı Mahalle Muhtarı Muharrem Kırlı ile gerekli incelemelerde bulunduklarını belirteren Milletvekili Metin Yavuz, yazılı açıklamasında, "Yaklaşık 30 dönümlük bir zeytinlik alan maalesef yangından etkilenmiştir. Hamdolsun ki mahalle sakinlerimizin can güvenlikleri sağlanmış olumsuz bir durumla karşılaşılmamıştır.Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yangınla mücadelede yer alan tüm teknik personel ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37