Saatler sonra  2022 yılını terk edip 2023 yılına merhaba diyeceğiz. Adet olduğu gibi ülke sınırları içerisinde yaşayan hemen herkes beklentilerine çözüm bulamadığı mevcut yıldan kurtulmak ve yeni umutların yeşereceği yıldan beklentilerini sıralayıp duruyor.

Kabul etmek gerekir ki yarın gece terk edeceğimiz 2022 yılı bizim için en azından ekonomik olarak beklediğimiz gibi geçmedi. Zaten bin bir türlü sıkıntı içerisinde bocalayıp dururken bir anda yağmur gibi yağan zamlar ve hepimizi çok zorda bırakan hayat pahalılığı dolayısı ile mutsuz günler geçirdik.

Yeni yıl her zaman yeni bir umuttur. Gerçekleşsin, gerçekleşmesin hemen herkes gelecek yıldan umutlu bahseder. Çıkmayacağını bile bile belki yeni yıl umutlu gelir anlayışı ile piyango bileti bile alır.

Meseleye bu çerçeveden bakınca 2023 yılı mecburen 85 milyon insanımızın yaşadığı sınırlarımız içerisinde herkes için umut yılı olacak. Zira 2023 yılı seçim yılı.

Gelecek yıl yapılacak olan seçim için pek çok siyasi partinin yöneticisi büyük bir umutla görevinden istifa ederek, yeni bir kariyer için yani milletvekilliği için şansını deneyecek, en azından listeler belli oluncaya kadar umudunu asla kaybetmeyecek.

Siyasi partilerin kazandıkları milletvekili sayısına göre ülkeyi yönetecek yeni bir hükümet şekillenecek. İşte o an itibarı ile hiç kimsenin bilmediği pek çok isim bakan olacak önemli makamlara gelecek.

2023 yılından beklenti elbette sadece siyaset noktasında yaşanmayacak. Bir şekilde hayata yeni atılan ve herhangi bir kurumda işe başlayabilen kim varsa bulunduğu kurumda yükselmek için umutlanacak.

Anlayacağınız 2023 yılında umutlanmak için milyonlarca sebebimiz olacak. Hayatımızın her anında tökezlediğimizde başımıza istemediğimiz bir hal geldiğinde mecburen umuda sarılmak durumunda  olacağız.

Gelecek yılda ülke sınırları içerisinde yaşayan 85 milyon vatan evladının rahat, huzurlu ve keyifli bir şekilde hayat sürmesi bizim en büyük temennimiz. Yurdumuzda belli bir kısmın refah içerisinde yaşayıp çok büyük bir kitlenin zorda kalması hiç birimimize keyif vermez.

Temennimiz 2023 yılının hepimize huzur ve mutluluk getirmesi. Bu zamana kadar karşı karşıya kaldığımız zorluklardan kurtulmak ve AB standartlarında bir hayat sürebilmek adına bizim de umudumuz var.

Umutlarımızın gerçekleşmesi dileği ile.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37