ATAK ROBOT Türkiye dördüncüsü

ATAK ROBOT Türkiye dördüncüsü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mayıs 2018 Perşembe 11:03
 ATAK ROBOT Türkiye dördüncüsü

Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tasarlanan ve yapılan ATAK ROBOT Sivas'ta yapılan robot yarışmasında 4'ncüsü oldu.

Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Çelik 9-10-11 Mayıs tarihlerinde Sivas'ta yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Uluslararası Robot Yarışmaları'nda, Türkiye 4'üncüsü olduklarını belirtti.

Çelik şunları söyledi:

Milli Eğitim Bakanlığı Uluslararası Robot Yarışmaları'nda Endüstriyel Robot Kol Kategorisi'nde ATAKROBOT isimli robotumuz Türkiye 4. olmuştur. ATAKROBOT'un yapımında desteğini esirgemeyen Hamle Mühendislik çalışanlarına teşekkür ederiz. Robot kol yapımında uğraşlarını hiç bırakmayan öğretmenlerimiz Burak Bağcı ve Murat Balkan, öğrencilerimiz İsmail Akalan ve Ender Demircan'a teşekkür ederiz. 

Ayrıca robot yarışmalarına maddi desteğini esirgemeyen Garanti Bankası'na ve otobüs desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanı sayın Şükrü Karabacak'a teşekkür ederiz. Ayrıca bu yarışmaya katılan otomasyon alanı bölüm şefi Birol Yönev hocama, otomasyon alanı öğretmenlerine, elektrik-elektronik alanı öğretmenlerine,bilişim alanı öğretmenlerine ve desteklerini esirgemeyen Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın İsmail Oğuz'a çok teşekkür ederim. 


Son Güncelleme: 17.05.2018 13:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37