MATİL A.Ş. VE KAYNES, çelik sektörünü ileriye taşıyacak imzayı attı

MATİL A.Ş. VE KAYNES, çelik sektörünü ileriye taşıyacak imzayı attı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Nisan 2018 Pazar 12:34
MATİL A.Ş. VE KAYNES, çelik sektörünü ileriye taşıyacak imzayı attı


Türk çelik sektörünün Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını yürüten MATİL A.Ş sektörü ileri taşıyacak yeni bir işbirliğine daha imza attı. Çelik sektöründe eğitim konusunda da ayrıcalıklı bir konuma ulaşmayı hedefleyen MATİL A.Ş., bu doğrultuda mesleki eğitim konusunda yetkili kurum olan KAYNES ile birlikte hareket edecek. Yapılacak çalışmalar sektörün ihtiyaç duyduğu mesleki ve teknik alanlardaki eğitimi kapsayan yapısı ile sanayi ve akademi işbirliğine örnek oluşturacak.

Çelik İhracatçıları Birliği çatısı altında faaliyet gösteren MATİL A.Ş., Ar-Ge, inovasyon, teknoloji geliştirme, akredite laboratuvar hizmetleri, ürün uygunluk değerlendirmesi ile mesleki ve teknik eğitim alanlarında uzman kadrosuyla sektörü geliştirecek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çelik sektöründe sanayi ve akademiyi buluşturan teknik eğitimlere imza atan MATİL, son olarak KAYNES ile yaptığı işbirliği ile eğitimde sınırları genişletti.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak mesleki eğitim konusunda yetkili bir kurum olan KAYNES,geniş hizmet portföyü ve alanında uzman eğitimcilerle hizmet veriyor. Çelik sektöründeki eğitim misyonunu ileriye taşımak isteyen MATİL, KAYNES ile yaptığı işbirliği ile bu hedefine ulaşacak. İşbirliği kapsamında MATİL bünyesinde bundan böyle Zorunlu Mesleki ve Teknik Eğitim yanında kişisel, kurumsal ve sektörel beklentilere uygun kariyer, uzmanlık, kişisel gelişim, kurumsal dil ve hobi eğitimleri verilecek.

Kurumlar arasındaki işbirliği anlaşmasını MATİL Genel Müdürü Doç.Dr. Hüseyin Soykan ve KAYNES kurucularından Çetin Temel imzaladı. 


Son Güncelleme: 29.04.2018 12:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37