Maliye Bakanı Ağbal, Türkiye ekonomisini GTO'da anlattı

Maliye Bakanı Ağbal, Türkiye ekonomisini GTO'da anlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Mart 2017 Cumartesi 21:54
  Maliye Bakanı Ağbal, Türkiye ekonomisini GTO'da anlattı

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katılımı ile 'Türkiye Ekonomisi ve Reform Gündemi’ konulu toplantı Gebze Ticaret Odası'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gebze’nin OSB’leri, TÜBİTAK MAM, TÜSSİDE, TSE, Bilişim Vadisi, Gebze Teknik Üniversitesi ve araştırma geliştirme kuruluşları ile dünyaya ayak uydurmayı başaran bir yer olduğunun altını çizerken, Gebze’nin ülkemizin kalbinin attığı yer olduğunu belirtti. 

Gebze bölgesinin vergi tahakkuk tahsilatındaki başarısını ve birinciliğini tebrik eden Ağbal ülkemizin ekonomik gündemine ilişkin bilgilendirme yaparken, yakın zamanda açıklanması beklenen ekonomik paketlerin müjdesini verdi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in açılış konuşmasını yaptığı toplantı il ve ilçelerimizin protokolünün, siyasi parti temsilcilerinin, Oda başkanlarının, OSB başkanlarının, STK ve SİAD temsilcilerinin, meclis divanının, yönetim kurulu üyelerinin, meclis üyelerinin, meslek komite üyelerinin, kadın ve genç disiplin kurulu üyelerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. 

Çiler konuşmasına bölge ve Odaya ilişkin istatiki bilgiler vererek başlarken, Maliye Bakanı Ağbal’a ekonomik hayatın canlanmasına ilişkin yapılan düzenlemeler, GTO’nun talepleri arasında yer alan ve 8 Nisan 2015 tarihinde yapılan TOBB 8. Ticaret ve Sanayi Şurası’nda yetkililer önünde dile getirdiği ‘Vergide Ödüllendirme Sistemi’nin iktisadi hayata kazandırılmasından dolayı teşekkür etti.

 
Son Güncelleme: 04.03.2017 22:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37