Turgay Terzi, en genç 38. CEO oldu

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını ilk başlatan firmalardan biri olan Art Design, önemli bir başarıya imza attı. Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, Türkiye’nin en güçlü ve en başarılı genç CEO’larının belirlendiği Ekonomist dergisinin “40 Yaş Altı En Güçlü 40 Genç CEO” araştırmasına göre Türkiye’nin en genç 38. CEO’su oldu. 

09 Ağustos 2021 Pazartesi 09:38
Turgay Terzi, en genç 38. CEO oldu

İSTANBUL (İGFA) - Listeye ilk kez 2020 yılında giren başarılı CEO Turgay Terzi, yine mobilya sektöründen listeye giren tek isim oldu.

Türkiye’de ilk defa kişiye özel mobilya, mobilyada Art Deco, Luxury Modern gibi kavramları geliştirdiklerini belirten Turgay Terzi, üniversite yıllarında mobilya sektörüne geçiş yaparken, okuduğunu ve boş zamanlarında her zaman şirkette vakit geçirirdiğini belirterek, "Bu bana bir işletmenin yönetim sürecini, finans kısmını ve müşterilerle ilişki kısmını öğretti. Şirketin her aşamasında görev aldım. Mobilya sektörüne giriş yapmamızla birlikte de kısa bir süre sonra yönetici koltuğuna oturdum. Katma değerli, zanaatkar yönü yüksek ve tasarım odaklı mobilyalar üretiyoruz. Pandemi dönemine rağmen yatırım yapmaktan da üretmekten de hiç vazgeçmedik. Mağaza sayımızı 3’e çıkardık. Azerbaycan’a olan ihracatımızı artırdık. İç pazarda da Fethiye, Bodrum gibi yazlık bölgelerde iş hacmimiz ağırlık kazandık. Son dönemin en çok konuşulan sektörlerinden biri olan mobilya sektörü adına böyle bir başarıyla taçlandırılmak hem benim hem de Art Design için büyük bir gurur” dedi. 

CEO Terzi, yönetici adaylarına, “Gündemdeki yenilikler daha hızlı takip edilip işe entegre edildiği ve çalışanlarla daha fazla empati kurulabiliyor. Ancak tecrübe eksikliği bazı hata paylarına daha açık hale getiriyor. Gençlere tavsiyem, okurken daha iş hayatlarına mutlaka adım atsınlar. Zamanlarını verimli kullansınlar. Dünyadaki yenilikleri yakından takip etsinler" tavsiyesinde bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37