Türk-Arap zirvesinde 'dijital kartvizit' ilgisi

16 Haziran 2022 Perşembe 13:48
Türk-Arap zirvesinde 'dijital kartvizit' ilgisi

Yeni nesil dijital kartvizit Trowas, Gaziantep’te düzenlenen IBF Türk-Arap İş Zirvesi’nde katılımcılardan yoğun ilgi gördü.GAZİANTEP (İGFA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ikincisi bu yıl düzenlenen IBF Türk-Arap İş Zirvesi, farklı coğrafyalardan iş insanlarını Gaziantep’te bir araya getirdi.

Ticaret Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi destekleri ve MÜSİAD koordinasyonunda gerçekleştirilen zirvede 30’dan fazla ülkeden 1600’e yakın iş insanı buluştu.

Zirve sonrası değerlendirmelerde bulunan ve hem ekolojik hem de teknolojik kartvizit ve dijital katalog ürünleriyle Gaziantep’te zirvede yerlerini aldıklarını belirten Trowas Kurucu Ortağı Murat Bilir, “Trowas Concept olarak, ülkemizin yaptığı büyük kalkınma hamlesinde, hem ekolojik hem de teknolojik dijital kartvizit ve dijital katalog ürünlerimizle biz de Gaziantep’teydik! Ürünlerimizin NFC teknolojisi ile birlikte sunduğu etkileyici tanışma deneyimiyle iş zirvesinin ilgi odağı olduk” dedi.

Zirve boyunca karşılaştıkları ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Bilir, stantta sundukları dijital kartvizit ve katalog ürünlerinin hem ekolojik, hem de teknolojik yenilikçi çözümleri ve baskı maliyetlerini düşürmesi ile fuar katılımcılarının yoğun ilgisi ile karşılaştığını söyledi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37