Bağcılar'da yaşayan 80 yaşındaki Hatun teyzeye doğum günü sürprizi

02 Ekim 2021 Cumartesi 13:01
Bağcılar'da yaşayan 80 yaşındaki Hatun teyzeye doğum günü sürprizi

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, bugüne kadar hiç doğum günü kutlamayan 80 yaşındaki Hatun Akın'a sürpriz yaptı.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Çağırıcı ve Tüysüz, Yenimahalle'de yaşayan 80 yaşındaki Akın'ı ziyaret etti. Çağırıcı ile Tüysüz kısa bir muhabbetin ardından Hatun Akın'a doğum günü sürprizi yaptı.

Salonda oturan Akın, kendisine getirilen doğum günü pastasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Pastanın mumlarını alkışlar eşliğinde üfleyen Hatun Akın, 80 yaşına girdi.

Kendisine gösterilen ilgiden memnuniyet duyan Akın, bu yaşına kadar hiç doğum günü kutlamadığını, artık kendisinin de bir doğum günü pastası olduğunu belirterek, "Çok duygulandım. Hepinizden Allah razı olsun." ifadesini kullandı.

Hatun Akın'ın doğum gününü kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı da "Siz değerli çınarlarımız bizim baş tacımızsınız. Bizler sizlerin duaları sayesinde ayakta duruyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Dualarınızı bizden eksik etmeyin. Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin. Hatun ninenin nezdinde bütün yaşlıların da Yaşlılar Haftası'nı kutluyorum." karşılığını verdi.

Akın'a, sağlıklı yıllar dileyen AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ise "Hatun ninemizin mutluluğuna ortak olduk. Onu bu şekilde mutlu görmek bizim için de ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Mevla'm sağlık, sıhhat ve afiyet versin." dedi.

Doğum günü kutlamasına Hatun Akın'ın yakınları da katıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37