Gölcük'te ihtiyaç sahipleri için aşevi açıldı

20 Ocak 2020 Pazartesi 12:21
Gölcük'te ihtiyaç sahipleri için aşevi açıldı

KOCAELİ (AA) - Gölcük Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğince ihtiyaç sahipleri için yaptırılan aşevi, düzenlenen törenle açıldı.

Törene, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve vatandaşlar katıldı.

İlyas Şeker, açılışta yaptığı konuşmada, derneğin yardımlaşma ve gençlere destek olma noktasında birçok sosyal projede başarılı çalışmalar yaptığını söyleyerek, dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk ise "Biz daha temeli attığımız zaman hep nasıl bir aşevi açılmasına vesile oluruz diye hayal ediyorduk. Biz o hayal ile yola çıktık ve bugün o hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler dernek olarak sizlerden teşekkür beklemiyoruz. Çünkü bu bizim asli görevimiz. Bunu yapmak zorundayız." dedi.

Öztürk, şunları kaydetti:

"Derneğimizin iki katını diyanete vakfettik. Kur'an kursumuzda 74 talebemiz var. O yavrularımıza da burada yemek veriyoruz. Her yıl 10 tane üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Erzak ve et dağıtıyoruz. Hasene Derneği'nden destek alarak yapıyoruz bunları. İnancı ne olursa olsun. İhtiyaç sahibi gelecek, buradan yemeğini alacak."

Konuşmaların ardından protokol tarafından aşevinin açılışı gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
AçılışGölcükAşevi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37