Kırklareli'nden kısa kısa

22 Aralık 2021 Çarşamba 17:43
Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde hayatını kaybeden eski belediye meclis üyesi Burhan Keskinoğlu (76) için cenaze töreni düzenlendi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP İlçe Başkanı Devrim Gündüz, parti üyeleri ve ailesi katıldı.

Üzüntülü olduklarını belirten Belediye Başkanı Gerenli, "Belediye meclis üyeliği yaptığım zamandan itibaren görev sürem boyunca ve siyasi hayatım boyunca kendisinden çok şey öğrendim. Bize ağabeylik, önderlik yaptı. Lüleburgaz’da ve Türkiye’de onun açtığı yolda onun isteklerini yapmak için asla mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Keskinoğlu’nun cenazesi, Sokollu Mehmet Paşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlıkta defnedildi.

- AK Parti Kırklareli İl Başkanı Çiler'den ziyaretler

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Murat Mücahit Şahin, il ve ilçe teşkilatı üyeleri ile Kaymakam Salih Yüce'yi makamında ziyaret etti.

Yüce ziyaretten dolayı parti mensuplarına teşekkür etti. Çiler daha sonra Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Lüleburgaz Ticaret Sanayi Odası’na (LTSO) ziyarette bulundu.

LTSO Meclis Başkanı Aytaç Aksoy ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Siyami Aslan’dan bilgiler alan Çiler, daha sonra oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

- Kitapkolik grubu faaliyetlerine başladı

Lüleburgaz ilçesinde lise öğrencisi kitap severlerin bir araya gelerek kurduğu Kitapkolikler Okuma Kulübü, yetişkinlere yönelik faaliyetlere başladı.

Kulübün ilk toplantısı bir kafede gerçekleştirildi. Grup üyeleri burada Osman Balcıgil’in kaleme aldığı Sabahattin Ali’nin hayatının anlatıldığı biyografik bir roman olan Yeşil Mürekkep isimli kitabın okumasını gerçekleştirdi.

Ardından kitap hakkında yaklaşık 2 saat fikir alışverişinde bulunan grup üyeleri, kitap okuma etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
TörenEtkinlikLüleburgaz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37