Barış İnce'den yeni yıl mesajı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Barış İnce yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Aralık 2020 Perşembe 12:27
Barış İnce'den yeni yıl mesajı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Barış İnce yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

İnce mesajında şunları söyledi:

Pandemi koşulları nedeniyle yoğun, yorucu ve maalesef kayıplarla geçen 2020 yılını geride bırakıyoruz. Bu yıl sevdiklerimizle eskisi kadar bir arada olamamanın burukluğu ile evlerimize kapandık. 

2020 yılında pandemi koşullarına rağmen örgütlülüğümüzün katkılarıyla temsilciliğimiz bu zorlu süreçte çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam etti. 
Gebze Temsilcilik Yürütme Kurulu olarak bu özverili çalışmalarda katkısı bulunan temsilcilik komisyonlarımıza, üyelerimize, temsilcilik çalışanları ve teknik görevlilerimize ve desteğini esirgemeyen şube yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. 
2021 yılında da mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hak ve çıkarlarını, ülkemiz ve halkımızın çıkarları temelinde korumak ve geliştirmek için hazırlanmış çalışma programımız kapsamındaki faaliyetleri siz değerli üyelerimizle dayanışma halinde sürdüreceğiz.
Gebze Temsilcilik Yürütme Kurulu olarak, 2021'in başta sağlık olmak üzere üreten, sanayileşen, demokratikleşen, insanca, hakça bir yaşam ve barışın egemen olduğu bir Türkiye amacımıza yönelik gelişmelerle dolu olması; Odamızın birlik içinde yeni başarılara yönelmesi ve esenlik dilekleriyle bütün üyelerimizin yeni yılını kutluyoruz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37