Başkan Kocaman’dan Mevlid Kandili mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ekim 2020 Çarşamba 14:30
Başkan Kocaman’dan Mevlid Kandili mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kocaman mesajında şunları söyledi:

Mevlit Kandili'nin olduğu bu gece Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in alemleri şereflendirdiği gecedir. Peygamberler zincirinin son halkası olan Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olayıdır.

Peygamber Efendimizin insanlığın huzur ve mutluluğunu esas alan evrensel çağrısının anlaşılması, çocuklarımıza, gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarılması her bir Müslümana düşen önemli bir sorumluluktur.

demokratik ve özgürlükçü ilan edenler, İslam’ın yükselişinden duydukları rahatsızlığı gizleyemeyerek hadsiz eylem ve açıklamalar ile gerçek yüzlerini, samimiyetsizliklerini ortalığa sermişlerdir. Dünyada ki İslam ve Müslümanlık karşıtlığı, batılı liderlerin kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için başvurdukları çirkin tavırlardır. Gücünü Yüce Allah’ın kudretinden, ümmetin birlik ve kardeşliğinden, Peygamber Efendimizin emsalsiz iman derinliğinden alan Müslüman kardeşlerimiz, İslam’ın sistematik olarak yıpratılma çalışmalarına müsaade etmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin Mevlit Kandili’ni kutlar; dünyada sağlık ve barışa, hanelerimizde huzur ve berekete vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37