Bozdağ'dan hakaret paylaşımlarına tepki

06 Şubat 2022 Pazar 12:28
Bozdağ'dan hakaret paylaşımlarına tepki

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasına ilişkin hakaret içerikli paylaşım yapanlara tepki gösterdi.ANKARA (İGFA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun, haddini ve kendini bilmezlerdir" açıklamasıyla tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bozdağ, medeniyet değerlerinden ve asgari insani vasıflardan birinin de hastayı ziyaret ve hastaya dua olduğunu anımsattı.

Bozdağ, paylaşımında,  "Medeniyet değerlerimizden ve asgari insani vasıflardan yoksun bu haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir. Nice zorluğu, kumpası ve tuzağı Allah'ın yardımı, milletimizin duası ve desteği ile aşan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi, bu imtihanı da milletimizin duası, tedavi, Allah'ın yardımı ve şifa ihsanıyla geçecektir" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/bybekirbozdag/status/1490232370699636739

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37