Bursa'da Erhan Öztürk 'Matbaacılar'a talip... Başkan adayı 7 Şubat'ta İGF TV'de ortak yayında

01 Şubat 2022 Salı 14:56
Bursa'da Erhan Öztürk 'Matbaacılar'a talip... Başkan adayı 7 Şubat'ta İGF TV'de ortak yayında

Bursa Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası başkan adayı Erhan Öztürk, Bursada Bugün TV ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalarda 7 Şubat Pazartesi günü saat 10.30'da canlı yayına konuk oluyor.BURSA (İGFA) - Bursa Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası başkan adayı Erhan Öztürk, 7 Şubat Pazartesi günü Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni ve İGF Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Aysın Komitgan’ın sunduğu “GünAysın” programına konuk olacak.

Saat 10.30'da başlayacak olan ortak canlı yayında soruları yanıtlayacak olan başkan adayı Erhan Öztürk, hedef projelerini de bu yayında açıklayacak.

"Odamızı, sadece oda içerisinde değil esnafımızın içerisinde yöneteceğiz" diyen Erhan Öztürk, ortak akıl ve fikirle tüm üyelerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Üç adayla yapılacak seçimlere kırmızılı listeyle iddialı şekilde hazırlanan Öztürk, Oda Başkanlığı'nın önemli bir görev olduğunu belirterek, "Nasip olurda seçimi kazanırsak, durmadan sıkılmadan, üyelerimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimizin refahı için her türlü çalışmayı yapacağız. Bursa’daki kamu ve kuruşları ziyaret ederek, üyelerimizin beklentilerini her platformda yetkililere anlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37