Döngeloğlu, Darıca'da sevenleriyle biraraya geldi

Döngeloğlu, Darıca'da sevenleriyle biraraya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Nisan 2017 Pazar 11:59
Döngeloğlu, Darıca'da sevenleriyle biraraya geldi



Ekranların sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu mübarek üç ayların başlangıcında Darıca’lı sevenleriyle bir araya geldi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde "Üç Aylar ve Mübarek Geceler" konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşan Döngeloğlu’nu dinlemek isteyen Darıca’lılar salonu tamamen doldurdular.

ÜÇ AYLARI DOLU DOLU YAŞAYALIM
Sohbetinde üç ayların önemine değinen Döngeloğlu, "Ramazan ayını en iyi şekilde karşılamak adına üç aylardan azami ölçüde faydalanmak gerekli. Namazlarımızı aksatmayalım. Peygamber Efendimiz’in hayatını öğrenelim, çocuklarımıza öğretelim. Özellikle evlilik hayatımızda Peygamber Efendimiz’in hayatını kendimize örnek alalım" diyerek, sevenlerine tavsiyelerde bulundu.

Döngeloğlu son olarak, "Beni bu güzel akşamda beni sizlerle buluşturan ve bu güzel geceyi yaşamamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanım Şükrü Karabacak’a ve tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. Programın ardından Döngeloğlu’na verdiği aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, kendisine bir çiçek takdim etti. 
Son Güncelleme: 02.04.2017 12:04
Anahtar Kelimeler:
ÇanakkaleRus Askeri Gemisi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37