Emlakçılar Odası’ndan Tolga Ok’a ziyaret

Emlakçılar Odası’ndan Tolga Ok’a ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Kasım 2016 Pazartesi 17:59
Emlakçılar Odası’ndan Tolga Ok’a ziyaret
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve oda üyeleri Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok'u ziyaret etti.

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ziyaret ederek, emlak sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin yaptığı açıklamada Kocaeli halkına hizmet vermeye ve sektörün kurumsallaşmasına özen göstermeye ve hizmetlerine kaldıkları yerden  devam edeceklerini belirtti.

Başkan Ok da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öncelikle Başkan Ahmet Pekin ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılarını devamını diledi ve şunları söyledi: 

"Sivil toplum kuruluşları olarak ortak hedefimiz öncelikle üyelerimize, ilimize ve halkımıza hizmet vermektir. Bu hizmeti sunarken tüm sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ve istişare içinde olması çok büyük önem taşıyor. 

Biz bu nedenle İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Odası olarak tüm STK’larımızla birlikte hareket ederek ilimize ve halkımıza en 
etkili hizmeti vermek istiyoruz. 

Bu nedenle bize gelen tüm işbirliği ve proje önerilerine hep sıcak baktık. Bundan sonrada aynı bakış açısıyla 
hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi. 
Son Güncelleme: 21.11.2016 18:04
Anahtar Kelimeler:
Red Bull
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37