Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği açılıyor

Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Temmuz 2018 Salı 11:51
Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği açılıyor


Geçtiğimiz aylarda Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde yaşayan Kahramanmaraşlıların kurduğu Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği, 8 Temmuz Pazar günü açılıyor.
 
Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde de kurulan Kahramanmaraşlılar Derneği 8 Temmuz Pazar günü açılıyor. Dernek Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi 2047/1 No:3 adresinde hizmet verecek. 

Açılış için gerekli hazırlıkları yapan Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği, Kahramanmaraşlı ve Gebzeli hemşehrilerini saat 12:00 de gerçekleşecek olan açılışa davet ediyor.

Gebze ve çevresinde yaşayan Kahramanmaraşlıları, derneğin açılışına özellikle davet eden Başkan Adem Oktay, "Üyelerimiz ve hemşerilerimiz arası iletişim kurulmasını akrabalık bağlarının yanında, hemşerilik bağlarının güçlenmesini sağlamak. Güzel şeyler yapmak, şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, hayırlı işlere vesile olmak amacıyla kurduğumuz Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği’mizin açılışına Kahramanmaraşlı ve Gebzeli hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi. 

Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği açılışına katılmak isteyen ve dernekle ilgili bilgi almak isteyenler Başkan Adem Oktay ve Ahmet Gözel ile
0535 591 12 88 numaralı telefondan irtibata geçebilirler. 

 
Son Güncelleme: 03.07.2018 11:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37