Gedikoğlu yatırımcıları Kars'a davet etti

Marmara İş Adamları ve Müteahhitleri Derneği MARİMDER Genel Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu, iş insanlarını Kars'a davet etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Şubat 2021 Cumartesi 19:59
Gedikoğlu yatırımcıları Kars'a davet etti

Marmara İş Adamları ve Müteahhitleri Derneği MARİMDER Genel Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu, iş insanlarını Kars'a davet etti.

MARİMDER yönetimiyle birlikte Kars'a giden ve orada kurumları ziyaret eden Gedikoğlu, "Buradan sanayicilere ve iş insanlarına sesleniyorum. Geç kalmadan fısatları değerlendirin" dedi.

Gediğlu şunları söyledi:

Yıldızı parlayan Kars ilimiz bundan sonra sanayici ve işadamlarının arenası haline gelecektir. Bu sebepten Kars Marinder İl Temsilcimiz sayın Ahmet Semetoglu bey ve MARİMDER Japonya Temsilcimiz Ali Uçun bey öncelikleri ile Kars MARİMDER Şubesi'ni faaliyete geçirip buralarda işadamlarımızın yapılacak olan işlerin tanıtımında büyük rol üstlenecekleri ve aynı zamanda 6. bölge olan Kars ilinde her türlü tesis ve kamu kurumlarının istifadelerinden yararlanacaklardır. 

Bu ziyaretimiz ile ilgili il temsilcimiz Ahmet Semetoğlu beye ve yönetim kurulu üyelerine Ali Uçum beye derneğimiz adına teşekkürleri bir borç bilirim. Sözlerimin başında söylediğim gibi tüm kamu kuruluşları söz birliği etmişçesine yatırımcılara kucak açmak, onların bürokratik işlerini kolaylaştırmak için ciddi bir samimiyet gördüm. 

Kars'ta bulunduğum sürece ziyaret ettiğim tüm kamu kuruluşu yetkililerine Kars Ticaret Odası Başkanlığı'na, Kars Azerbaycan Başkonsolosluğu'na ve diğer kurum müdürlerinin ayrıca teşekkürlerimi arz ediyorum. 

Sırasıyla isimlerini yazacağım kamu kuruluşlarının, ziyaretimizde MARİMDER derneğimizin faaliyetlerini anlatarak bizleri ciddi manada sıcak ve samimi duygularla karşılayan başta Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, SERKA Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Çevre Şehircilik Bakanlığı İl Müdürü Tuncer Tekin, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Sivas Bölge Müdürü Erhan Tepe ve diğer tüm müdür arkadaşlarımıza, Kadastro İl Müdürü Mert Can Türkoğlu, İl Göç İdaresi Müdürü Hikmet Andiç, Gümrük Muhafaza Müdürü Muzaffer Özkan, Turizm Kültür Müdürü Zeynel Abidin Kaptan, konaklama hizmetlerinde tarihi hotel olan Çeltikköy işletmecilerine buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 

Bu toplantı ve görüşmeler neticesinde Kars'ta başlamış olan Ali beyin öncülüğündeki istihdam ve sanayi adımları atılmış durumda yine istişarelerimiz neticesinde sanayici iş adamlarımız birlikte yeniden kalkınma hamlesi için apacağımız projelerin görüşmeleri sağlanmış olup, İlerleyen zamanlarda tüm üyelerimize bildirilecektir. 


Bir fırsat şehri olan Kars'ımızın işletmeciler tarafından ve aynı zamanda Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerini yüksek düzeyde tutmak adına mükemmel bir iş potansiyeli söz konusu olup, buralardan yararlanmak isteyen tüm üyelerimizin bize bildirmelerini rica ediyorum. 

Son Güncelleme: 27.02.2021 20:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37