Gençlerle.. 

Bazen ülkemizi ilgilendiren önemli konularda gençlerimizi uyarmak ve hatırlatmak gerekmektedir.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ocak 2021 Cuma 00:37
Gençlerle.. 

Bazen ülkemizi ilgilendiren önemli konularda gençlerimizi uyarmak ve hatırlatmak gerekmektedir.

Avrupalılaşmak ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak uğruna ‘Türkiye mozaiktir ve dinler arası diyalog kurulmalı ve geliştirilmelidir’ temennileri ile aldatılmak istenen ve başka yönlere saptırmak istenen Türk milleti kendisi hakkında, Hıristiyan dünyasının ve Papalığın 2003 yılında ne düşündüğünü ve tasarladığını da bilmesi gereklidir. 

Papalık; 1683 senesinde Viyana kuşatması sırasında haçıyla cephelerde dolaşan ‘Tanrı barış değil savaş istiyor. Büyük düşman Türkleri, İsa adına yenmek için imanınızı güçlendirin. Haçın altında toplanın. Meryem adına savaşın. Türkleri yenin’  diye vaazlar veren papaz Avianolu Marco’ yu 27 Nisan 2003 yılında ermişlik mertebesine yükseltti. 

Papalık tarihi şahsiyetlerin bile günümüzde hizmetinin anlamı ve öneminden dolayı anıp kutsarken ‘çağdaş dünyada bunlar anlamsız’ diyen zihniyetin elindeki Türkiye ve Türk milleti, olan biteni ibretle ve ilgiyle izlemektedir. Hıristiyan dünyası, Avrupa’dan kovulmamıza neden olan papazı ermiş yaparken, Avrupalı olmayı bekleyen delalet ve hıyanet içindeki aydın ve yöneticileri unutmamak gerekir.

24 Aralık 1999 yılında Papa II. Jean Paul’un yayınladığı Noel mesajında ‘Birinci bin yılda Avrupa hıristiyanlaştırıldı, ikinci bin yılda Amerika ve Afrika hıristiyanlaştırıldı, üçüncü bin yılda ise Asya’yı hıristiyanlaştıralım’ derken hedef olarak Türkiye’yi belirlenmiştir. Bunun için de aramıza binlerce hıristiyan misyonerler göndermişlerdir.

Bu tehlike karşısında gençlerimizin çok uyanık olmaları gerekmektedir. Kendilerini gerekli bilgi ve belgelerle donatmalıdırlar, çünkü geleceğin yöneticileri olacaklardır.

Kaynak; 2003 Nurullah Aydın

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37