GETAB’dan iftar yemeği

Geleneksel iftar yemeği Eskihisar'da yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Haziran 2016 Çarşamba 13:16
GETAB’dan iftar yemeği
Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Derneği (GETAB) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde üyeler bir araya geldi.
Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Derneği (GETAB) ve Mercedes-Benz Gülsoy Otomotiv A.Ş. Anadolu Şubesi’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği önceki akşam gerçekleştirildi. 

Eskihisar Old Castle Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın,  Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar, GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, DP Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz, CHP Gebze İlçe Yöneticileri İsmail Sungur, Serdar Tüze ve çok sayıda davetli katıldı.
 
YÜZBAŞIOĞULLARI TEŞEKKÜR ETTİ
İftar yemeğinin ardından GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları bir konuşma yaparak şunları söyledi, “Bu akşam buraya gelerek iftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Son zamanlarda yaşanan terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerimiz ile vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yararlılara acil şifalar diliyorum.

İftar sofraları yalnızca yemek sofraları değildir. Oruç nasıl yalnızca aç kalmak değilse, iftarlar da yalnızca yemek yeme değildir. Gelecek olan Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum. Bu gecenin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
İFTAR SONRASI PLAKET VERİLDİ
Ziyaettin Yüzbaşıoğulları ‘nın ardından Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de bir konuşma yaparak, “Ramazan bereket ayı, sevgi ayıdır. Ramazan ayının bölgemize huzur ve sevgi getirmesini diliyorum. GETAB üyelerine teşekkür ediyorum. Bölgemizde STK’lar çok güçlü ama yeterli değiller. Bölgenin bazı eksiklikleri var. Bu eksiklikler için sizlerden destek istiyorum. STK’ların zenginliği bölgemizin zenginliğini gösterir. Bu ülke çok güçlü bir ülke ve bu ülkeden başka gidecek bir yerimiz yok” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e, Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İpek Çulha’ya ve Mercedes-Benz Gülsoy Otomotiv A.Ş. Anadolu Şubesi’nin yetkilisi Serkan Açar’a birer teşekkür plaketi verildi.



 
Son Güncelleme: 22.06.2016 16:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37