GÜÇDEF'in iftar yemeğine büyük katılım

Gümüşhaneliler iftarda buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Haziran 2016 Pazartesi 02:04
GÜÇDEF'in iftar yemeğine büyük katılım
Kısa adı GÜÇDEF olan Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu'nun iftar yemeğinde yaklaşık 200 kişi bir araya geldi.

GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ve yönetim kurulunun iftar yemeği Gebze Öğretmenevinde verildi. İftar yemeğine katılımın yüksek olduğu gözlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, bölgedeki aktif Gümüşhanelilere ait başkan ve yöneticiler ile Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hami Örgüç, eski  vakıf başkanlarından Kenan Yalçın, GYTE eski Rektörü Orhan Şahin, Gümüşhane kökenli belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda GÜÇDEF üyesi katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan hemşehrileriyle bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Mübarek Ramazan ayının ilk günlerinde  hep birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi hep daim eylesin. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice ramazanları tutmayı Allah bizlere nasip etsin. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum"  dedi.  
Son Güncelleme: 13.06.2016 02:43
Anahtar Kelimeler:
Bilecik
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37