Hakkı Öznur, Türk Ocağı'na konuk oldu

Hakkı Öznur, Türk Ocağı'na konuk oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ağustos 2019 Pazar 21:03
 Hakkı Öznur, Türk Ocağı'na konuk oldu

Ülkücü fikir ve siyaset adamı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol ve dava arkadaşı, yeni yayınlanan Ortadoğu’nun Cahşları kitabının yazarı Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur, Kocaeli Türk Ocağı'na konuk oldu.

Ortadoğu’da Neler oluyor? adlı konferansa gündemde olan AYM’nin aldığı kararı sert bir şekilde eleştirerek başlayan Öznur; "AYM'nin verdiği karar Türk düşmanlarını sevindirmiştir. Hendek ve çukur terörü ile bölgeyi kaosa ve kan gölüne çeviren 1181 vatan evladını şehit eden terör örgütü PKK’ya arka çıkan, Türk devletini ise katliamcı ve soykırımcı olarak gösteren sözde akademisyenler hakkında verilen karar AYM tarihine kara bir leke olarak geçmiştir" dedi.

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir'in ev sahipliğinde gerçekleşen konferansa, KMKB dönem sözcüsü ve Yesevi Ocağı Başkanı Eren Elmalı, Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin, Türk Eğitim Sen Başkan Vekili Feyzullah Divli, BAYŞAD Başkanı Gazeteci Yazar Osman Saraç, BBP eski il başkanları,
Nihat Yıldız ve Avukat Şeref Gönenli, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Eren Cami İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaşlı ve çok sayıda Türk Ocaklı katıldı.

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerini suçlayan bildiriyi kaleme alan ve imzalayan sözde akademisyenleri günümüzün Ali Kemalleri olarak tanımlayan Öznur, "AYM verdiği karar başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz olmak üzere gerçekten Türk milletini üzmüştür. PKK’nın çukur terörüne destek veren zihniyeti ifade özgürlüğü olarak ele almak AYM adına utanç verici bir durumdur" dedikten sonra Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin tarihi sürecine değindi.

GİTTİ KATİL SADDAM,GELDİ KATİL AMERİKA

Ortadoğu'nun geçmişi ve bugünü hakkında görüşlerini açıklayan Öznur şunları söyledi:

Daha düne kadar Suriye veya Irak diye bir yer yoktu. Bağdat, Şam, Musul ve Kerkük vilayetlerimiz vardı. Petrolün ve diğer madenlerin varlığı başta İngiltere, Amerika, Fransa ve Rusya gibi emperyalist ülkelerin iştahını kabarttığı için bizden kopartılarak yönetilebilecekleri kukla cumhuriyetler olarak kuruldu. Kuruldu da ne oldu? 

400 yıldan fazla bolluk ve bereket içerisinde Türk hakimiyetinde güven içinde yaşayan bu devletler Büyük Ortadoğu Projesi BOP isimli yahudi projesiyle kan revan içerisinde, terör örgütlerinin ve uluslararası silah şirketlerinin umuduna terk edildi. Gitti katil Saddam, geldi Katil Amerika. Ne değişti? 

Aslında her şeyin daha olacağı bu coğrafya kadim Türk toprağıdır ve hak önceliği Türkiye Cumhuriyeti devletinindir. Hiç bir ülkeye sormadan her türlü askeri veya diplomatik hamle yapmak en doğal hakkımızdır. Ancak ve sadece Türk hakimiyeti ve idaresi bölgeye huzur ve barış getirir. PKK ve İşid gibi kukla terör örgütleri ne müslümanları ne de kürtleri umursamaz. Onların sahipleri Amerika, Rusya ve İngiltere'dir. Onlardan da ne stratejik ne de başka türlü dost, müttefik veya ortak olmaz. Devletimizi yönetenler bunu iyi bilmelidir.

Rahmetli Muhsin başkan defalarca hem kürsülerden hem de yazılı basın üzerinden anlattı. Şimdiki siyasetçiler hiç bir şey yapamıyorlarsa bari açıp Muhsin başkanın 20-30 yıl önce yazdıklarını okusunlar.

ALPARSLAN TÜRKEŞ-MUHSİN YAZICIĞLU

Allah, Alparslan Türkeş'ten Muhsin Yazıcıoğlu'ndan razı olsun. Bizler onların izinden gidip zulme boyun eğmedik. Vatanımızı Amerika ve Rusya planlarına teslim etmedik. Kenan'ın zindanlarında Kerkük geceleri düzenler, esir Türk devletlerine özgürlük duaları eder, marşları söylerdik. Aynı inanç ve azim hala yüreğimizdedir. Ruhları şad olsun.

Uzun zamandır görmediği dava arkadaşlarıyla özlem gideren Hakkı Öznur daha sonra yeni yayınlanan Ortadoğu’nun Cahşları kitabını okurları için imzaladı.

Son Güncelleme: 04.08.2019 21:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37