Hülagü’den İMO Kocaeli Şube Başkanı Ok’a ziyaret

İki kurum işbirliği yapacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Mart 2016 Çarşamba 22:53
 Hülagü’den İMO Kocaeli Şube Başkanı Ok’a ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü, nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'ni ziyaret etti.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Kocaeli Şubesi Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyelerinden Baturhan Üretürk, Utkan Mutman, Nevzat İlker Ural, üst kurul delegelerinden İbrahim Çakır, Bekir Güre, Salih Erdinç, M. Yaşar Yoğurtçuoğlu, Hidayet Dilek, Süheda Çetiner ve şube üyelerinden M. Temel Şişmanoğlu, Prof. Dr. Safa Bozkurt Coşkun ve Murat Bayzin ile bir araya gelen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile ilgili bilgiler aldı. 

Yönetim kurulu üyeleri ve şube üst kurul delegeleri ile tek tek tanışan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hülagü, yapılan çalışmalarda İMO Kocaeli Şube’ye başarılar diledi.

Ziyaret kapsamında ortak projeler ve işbirlikleri ile ilgili fikir alışverişinde de bulunuldu. Karşılıklı iyi niyetlerin dile getirildiği ziyaret kapsamında, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Tolga Ok Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hülagü'ye ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti. İki kurum arasında olası işbirliklerine her zaman açık olduğunu belirtti. 
Son Güncelleme: 31.03.2016 10:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37