banner55

Hürriyet, Ambarcı Köyü'nün muhtarlık ofisini açtı

Ambarcı Köyü’nün uzun yıllardır hasretini çektiği ve 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devralan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yapım için sözünü verdiği köy muhtarlığı ofisinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2019 Pazartesi 23:01
Hürriyet, Ambarcı Köyü'nün muhtarlık ofisini açtı

Ambarcı Köyü’nün uzun yıllardır hasretini çektiği ve 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devralan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yapım için sözünü verdiği köy muhtarlığı ofisinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Muhtarlık binası olmadığı için hem muhtarın hem vatandaşın mağdur olduğu Ambarcı Köyü’ne İzmit Belediyesi tarafından yapılan muhtarlık ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.  Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Muhtarlar Masası Koordinatörü meclis üyesi Süleyman Şen, meclis üyeleri Mehmet Baştan, Yaşar Kardaş, Tuncay Aşkın, Başkan Yardımcısı Cem Güler, Genel Koordinatör Hakan Özkum, Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan, Spor Müdürü Mithat Ağa, Ambarcı Köyü Muhtarı Mustafa Karaboğa, çevre bölgelerdeki mahalle muhtarları ve Ambarcı Köyü sakinleri katıldı.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR 

Muhtarlık görevine seçildiği günden bu yana ‘Bir başka Ambarcı mümkün’ diyerek köyün birçok ihtiyacını yaptıkları tespitler ile İzmit Belediyesi’ne ilettiklerini ifade eden Ambarcı Köyü Muhtarı Mustafa Karaboğa, “Köyümüzün alt yapı ve üst yapı eksiklikleri tamamlandı. Parke eksikliklerimiz 2020 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak. Ve şimdi de yeni muhtarlık hizmet ofisimize kavuştuk. Ben İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine köy halkı adına taleplerimizi en hızlı şekilde hayata geçirdikleri için çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

AYRIM YAPMIYORUZ

Her bölgenin ihtiyacını ayrım yapmaksızın karşılamak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “ihtiyaç ve talepleri öncelikli olan, uzun yıllardır eksik bırakılmış bölgelere öncelik veriyoruz. Muhtarımız da buraya yaptığımız ziyarette, muhtarlık binasının olmadığını ve evinde hizmet vermeye çalıştığını bizlere söylemişti. Bizde bölgenin düzenlenmesi ve muhtarlık binasının yapım işine öncelik verdi. Muhtarlık binasının hızlı bir şekilde kazandırılmasını sağlayan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ

Başkan Hürriyet, “Milletimize hizmet için seçildik. Her bölgeye hizmet götürmek bizim boynumuzun borcudur. Oturduğumuz koltuklar gelip geçici. Zaman zaman aksamalar eksiklikler olabilir. Takdir edersiniz ki 7 ay gibi kısa bir zaman içerisinde tüm talepleri gerçekleştiremeyiz. Mali bütçemiz de biraz sıkıntılı. Ancak enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Çözüm üretiyoruz. 7 ay içerisinde 45 milyon borç ödedik. 2020’den sonra biraz daha rahatlamış olacağız. İsrafların önüne geçmeye çalışıyor, boşa yapılan giderleri engelliyoruz. Gelirimizi daha da arttırmaya çalışarak mahallelerimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. 2020’den sonra daha da hızlanacak, daha güzel işler yapacağız. Bu muhtarlık binası ve bölgedeki düzenlemeler de Ambarcı Köyümüz için başlangıç olsun” dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2019 23:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37