İlim Yayma Cemiyeti’nin çağrısına kulak verin

Gölcük İlim Yayma Cemiyeti, Ramazan ayı öncesinde; “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla başlattığı “Hayır seferberliği” büyük bir ilgiyle devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Nisan 2020 Perşembe 15:13
İlim Yayma Cemiyeti’nin çağrısına kulak verin

Gölcük İlim Yayma Cemiyeti, Ramazan ayı öncesinde; “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla başlattığı “Hayır seferberliği” büyük bir ilgiyle devam ediyor.

İLK TESLİM YAPILDI

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla Gölcük İlim Yayma Cemiyeti olarak başlattığımız Hayır Seferberliği kapsamında ilk teslimi gerçekleştirdik diyen İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Adem Demir açıklamasının devamın ise, “Seferberlik kapsamında davetimize icabet eden vatandaşlarımızdan toplanan yardım kolilerinin bir kısmı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Gölcük Kaymakamlığı’mıza, bir kısmı Kızılay'a, bir kısmı esnaf komşularımıza ve dostlarımıza teslim edilmiştir. İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezinin prensip kararı nedeniyle koli dağıtımını bizzat yapılmamaktadır.

KATKI SUNMAK İSTEYENLER

Seferberliğimiz Ramazan Bayramı'na kadar devam edecektir. Seferberliğimize katkı sunmak isteyen vatandaşlarımız KuveytTürk Gölcük Şubesi hesap adı; İlim Yayma Gölcük Şubesi IBAN TR730020500009502132700003 numaralı hesaba yardım gönderebilirler. 1 koli ücreti 100 TL. Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır diler, mücadelesine devam eden hastalarımıza acil şifalar dileriz.

KURALLARA UYMAYA DAVET ETTİ

Saygıdeğer Hemşehrilerimizi salgın sürecinde yüreğini ortaya koyan sağlık çalışanlarımıza, Gölcük Kaymakamlığımız ve Gölcük Belediyemize yardımcı olmaya ve EVDE KALMAYA, sosyal mesafe, sokağa çıkma yasağı gibi kurallara uymaya davet ediyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız. Tüm halkımızın Mübarek Ramazan ayını da tebrik ederiz” dedi.

Son Güncelleme: 23.04.2020 15:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37