İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'tan İMO'ya ziyaret

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'tan İMO'ya ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2017 Cumartesi 15:12
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'tan İMO'ya ziyaret


İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok'a iade-i ziyarette bulundu. 

OK: İSU’NUN ÖNEMLİ YATIRIMLARIYLA MESLEKTAŞLARIMIZ TECRÜBE KAZANIYOR

Genel Müdür Ali Sağlık, İMO Başkanı Tolga Ok ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı. İMO eski başkanı ve İSU Denetçisi Bekir Güre’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İSU Genel Müdürlüğü’nün Kocaeli’nde önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Tolga Ok, düzenledikleri programlarda üyeleri ile birlikte yatırımları yerinde inceleme imkânı bulduklarını söyledi. 

İSU Genel Müdürlüğü’nde çok sayıda üyeleri bulunduğunu da hatırlatan İMO Başkanı Ok, kurum ile iyi ilişkiler içerisinde her zaman destek gördüklerini kaydetti. Tolga Ok, "İSU Genel Müdürlüğü yaptığı baraj, HES, GES gibi enerji yatırımları, içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri, gölet yapımı, dere ıslahları ve altyapı yatırımları ile İnşaat Mühendislerinin yetişmesi ve tecrübe kazanmasına önemli katkı sağlayan bir kurumumuzdur. Onlarca meslektaşımızın çalıştığı İSU’ nun her zaman desteklerini görüyoruz. Yeni göreve atanan Genel Müdür Ali Sağlık beyle ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. İSU Genel Müdürlüğü’nün hizmet trendine daha da ivme kazandıracağına inanıyoruz" diye konuştu.

SAĞLIK: İNŞAAT MÜHENDİSLERİ’NE İSU’DA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Sıcak karşılama ve ilgiden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, sürekli yatırım yapan bir kurum olmalarından dolayı İnşaat Mühendislerine büyük görevler düştüğünü söyledi. Meslek örgütlerinin önemli olduğunu ifade eden Genel Müdür Ali Sağlık, İMO Kocaeli Şubesi ile her zaman dirsek teması içerisinde olduklarını anlattı. 

İMO Yönetimi ve üyelerinin sık sık yaptıkları yatırımları yerinde inceleme ile bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade eden Genel Müdür Sağlık, "Gösterilen sıcaklık ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Göreve atanmam ile birlikte İMO yönetimi ve üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Birçok yönetici ve çalışma arkadaşımızın üye olduğu İMO Kocaeli Şubesi ile her zaman güçlü ilişkilerimiz oldu. Belirli dönemlerde yaptığımız yatırımları yerinde inceleme imkânı buluyorlar. Bundan sonraki süreçte de her zaman yanlarında olacağız. Yaptığımız yatırımlarda da öneri, görüş ve temennilerini her zaman bekliyoruz" dedi. 

Genel Müdür Ali Sağlık, İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Yönetim Kurulu ile üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. 


Son Güncelleme: 09.12.2017 15:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37