Kamacı ve Duran karşı karşıya geldi

Önceki gün Oltulular Federasyon Başkanı İsrafil Kamacı’nın Ekmek parası olmayan aileler var açıklamasına Darıca ve Gebze eski Belediye başkan yardımcısı Vahdettin Duran’dan tepki gelince, Kamacı açtı ağzını, yumdu gözünü.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Nisan 2020 Çarşamba 17:27
Kamacı ve Duran karşı karşıya geldi

Önceki gün Oltulular Federasyon Başkanı İsrafil Kamacı’nın Ekmek parası olmayan aileler var açıklamasına Darıca ve Gebze eski Belediye başkan yardımcısı Vahdettin Duran’dan tepki gelince, Kamacı açtı ağzını, yumdu gözünü.

Ekmek parası olmayan aileler var diyen ve belediye başkanlarının mahalle aralarındaki fakir aileleri de görmesi ve yardımları daha geniş kesimlere yayması gerektiğini söyleyen Oltulular Federasyon Başkanı İsrafil Kamacı’ya cevap eski Darıca ve Gebze Belediye Başkanı Vahdettin Duran’dan geldi.

Dernekler, federasyonlar niye kuruluyor diyen Duran’a, Kamacı, “Sen ve senin gibi düşünenler siyaset yaparken oy almak için ilk gittiğiniz dernek ve federasyonları iyi bilirsiniz” dedi.

DURAN: DERNEKLER, FEDERASYONLAR NİYE KURULUYOR ?

Kamacı’nın demecine karşılık veren Duran şunları söyledi:

Kıymetli kardeşim bu dernekler, federasyonlar niye kuruluyor ? Buralar belediyelerden yardım talep etme makamları mı ? Federasyon olarak zengin üyelerinizden alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanız lazım. Sosyal medya açlar var, işsizler var deme yeri değil bence. Bulunduğunuz yer, popülist tavır zamanı değil. Devlet can hıraç üzerine düşeni yapıyor. İmkanlar dahilinde siz ne yapıyorsunuz federasyon olarak bunları anlatın biz de bilelim.

KAMACI: FİTNELİK, FESATLIK OLMASIN

Duran'a cevap veren Kamacı ise , "Sayın Vahdettin Duran bey. Federesyon ve dernekler ne yapıyor diye soruyorsunuz. Belediye başkan yardımcılığı yapmış birisi olarak bil. Sen ve senin gibi düşünenler siyaset yaparken oy almak için önce federesyonlar ve derneklere gidiyordunuz. Bunların içindeki işten çıkarılan veya ihtiyaç sahiplerini buranın başkanı veya üst kademedeki kişiler tanır. İşte dernekler veya federesyonlar da bu günlerde o insanlara gücünün yettiği kadar yardımcı olur. Siyasi kurumların bu dernek ve federesyonlarla irtibata geçip işbirliği içinde çalışması lazımdır. Devlet büyüklerimiz bu kişileri bilemez ama dernekler ve federesyonlar bilir" dedi.

Yardımları muhtarlar, mahalle teşkilatları, ilçe yöneticileri, belediyeler hiç bir siyasi tarafı gözetmeksizin yalnız kayıtlı olan üyelere vermiyecek, federesyon ve derneklerle iştişare edip hep birlikte güç olup çalışacak.

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın dediği gibi biz bize yeteriz yeter ki samimiyet, dürüstlük olsun. Herşey Allah için yapılsın. Fitnelik, fesatlık olmasın. Biz Oltulular Federasyonu olarak Allah için yaptık, yapıyoruz. Her yapılan yardım ve iyilik paylaştıkca güzellik ve huzur getirir bilginize.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37