Kartepe'de ekipler gece-gündüz görev başında

Tüm yurtta etkili olan kar yağışında Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde 7/24 görevlerinin başında aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2021 Salı 14:53
Kartepe'de ekipler gece-gündüz görev başında

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde tüm yurtta etkili olan kar yağışında belediye ekipleri ilçe genelinde 7/24 görevlerinin başında olarak tüm yolların açık kalmasını sağladılar.

DÜN GECE İTİBARİYLE BAŞLADILAR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün karla mücadele ekiplerinde 140 personel görev alırken, 50 kepçe, 2 grayder, 2 tuzlama küreme, 2 loder, 11 kamyonet filosu ile kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

ETKİLİ KOORDİNASYON

Kartepe Belediyesi ekipleri 32 mahallede gereken tedbirleri alırken, özellikle Arslanbey ve Derbent Dağ Yolu’nda yoğunlaşan kar yağışına ağırlık vererek yolların açık olmasını sağladılar. Kartepe Belediyesi’nin planlı ve sistemli çalışmasıyla olumsuz bir durumun yaşanmasının önüne geçiliyor.

KOCAMAN SAHADA EKİPLERİNİN BAŞINDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tüm yurdumuzu etkisi altına alan kar yağışı ilçemizde de etkili oldu. Ekiplerimiz bütün gün ve gece boyunca karla mücadele etti. Bazı yerlerde yoğunlaşan kar yağışı için ek tedbirler alındı. 
Kar yağışı sona erene kadar ekiplerimiz görevlerinin başında olacaktır. Hemşehrilerimizden ricamız bireysel tedbirlerini de ihmal etmesinler. 
Kartepemiz de karın çilesini değil, keyfini yaşamak herkesin hakkı. Hemşehrilerimizden çok güzel kar eğlencesi ve manzara fotoğrafları alıyoruz. Onlar mutlu oldukça bizde mutluyuz” açıklamasında bulundu.     

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37