Kartepe’de bayram temizliği erken başlıyor

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 16 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Ramazan Bayramı hazırlıkları kapsamında temizlik çalışmalarına başlıyor. Ekipler çalışmalara başlamadan önce son uyarılarda bulundular.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2020 Cuma 18:21
Kartepe’de bayram temizliği erken başlıyor

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri ve yardımları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bağlı ekipleri rutin çalışmalarının yanı sıra Ramazan Bayramı öncesinde bayram temizliği çalışmalarına start veriyor.

PAZARTESİ BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLIYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde Covid-19 önlemleri çerçevesinde 32 mahallede cadde ve sokakları ilaçlı kuyu suları ile yıkarken, dezenfekten işlemlerine gece-gündüz devam ediyor. Belediye ekipleri pazartesi gününden itibaren ilçe genelinde başlayacakları bayram temizliği için Kartepelilere hatırlatmada bulundu.

DÜZENSİZ MOLOZLARA UYARI VE CEZA

Pazartesi başlanacak bayram temizliği öncesinde belediye yetkilileri, gelişi güzel, düzensiz bir şekilde özellikle bahçe de inşaat temizliği sonrasında oluşan molozlara dikkat çektiler. İlçe genelinde 18 Mayıs tarihine kadar bahçe temizliği, inşaat sahası gibi temizlikleri yapılarak ortaya çıkan molozların belediyeye haber verilmesi istenildi. Sonrasında gelişi güzel bırakılan moloz atıkları için tespit ve ceza mekanizmasının işletileceği duyuruldu.

BİZİ ARAYIN

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı genel temizliğini tamamlaması sonrasında çalışmalar Covid-19 dezenfekten işlemleri ile devam edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 0 262 316 68 00 nolu telefonundan ulaşarak bildirimde bulunabilirler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37