Kocaeli İMO, Gebze Atık Su Arıtma Tesisi'ni gezdi

Kocaeli İMO, Gebze Atık Su Arıtma Tesisi'ni gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Kasım 2016 Cuma 20:10
Kocaeli İMO, Gebze Atık Su Arıtma Tesisi'ni gezdi
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, üyeleri için Gebze Atıksu Arıtma Tesisi ve Beylikbağı Mesire Alanı Göletleri’ni yerinde incelemek amacıyla teknik gezi düzenledi.

İMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İSU İzmit Şube Müdürlüğü’nde görevli Nevzat İlker Ural öncülüğünde düzenlenen teknik geziye Şube Başkanı Tolga Ok, yönetim kurulu üyelerinden  Baturhan Üretürk, Kahraman Bulut, Murat Aytun Yüksel, ve İMO’ya kayıtlı birçok inşaat mühendisi katıldı.  

İMO Kocaeli Şube heyetini  Gebze Arıtma İşleri Daire Başkanlığı’ndan Çevre Mühendisi Taner Alkay ve Projeler Daire Başkanlığı’ndan İnşaat Mühendisi Mert Kanbur karşıladı. Üyelerle birlikte Gebze Atıksu Arıtma Tesisi ve Beylikbağı Mesire Alanı Göletleri’nde inceleme yapan İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, bu yatırımların Kocaeli için önemli olduğunu söyledi.

Arıtma İşleri Daire Başkanlığı ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından tesisin otomasyon odasında tesisin genel işleyişi hakkında yaklaşık 1,5 saat süren sunum ve tesisin tüm üniteleri tanıtılarak, teknik bilgiler oda üyelerine aktarıldı. Katılımcılar Atık Su Arıtma Tesisleri ile ilgili teorik bilgilerin uygulamadaki örneklerini görebilme fırsatı buldu. Teknik gezi arazi bilgilendirme toplantısının ardından  İSU’nun katılımcılara yemek ikram etmesiyle son buldu.

Katılımcılar Şube Başkanı Tolga Ok’a ve tesisi yetkililerine teşekkür ederek, benzeri teknik gezilerinin periyodik olarak devam ettirilmesi talebinde bulundu. 
Son Güncelleme: 18.11.2016 20:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37