Makina Mühendisleri Odası'ndan ücretsiz konser

Makina Mühendisleri Odası'ndan ücretsiz konser

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ocak 2018 Çarşamba 12:26
 Makina Mühendisleri Odası'ndan ücretsiz konser


Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 2012 yılında kurulun müzik grubu 'Balans' çalışmalarına devam ediyor. Her yıl Kocaeli, Sakarya, Gebze bölgelerinde ücretsiz konserler veren ve mühendislerden oluşan grup Gebze Makina Mühendisleri Odası’nın organizasyonu ile 05 Ocak Cuma günü Gebze de sahne alacak.

Kurulduğu günden bu güne konserlerini aktif bir şekilde gerçekleştiren Balans Grubu’nun üyeleri Onur Bahçacı, Başak Bahçacı, Mehmet Ali Elma, Ufuk Özdemir, Hürdoğan Güneş, Cengiz Baytemur, Ozan Koyuncu, Necmettin Büyükkurt ve İbrahim Yalçın da oluşuyor. 2012 yılında Makina Mühendisleri Odasının müzikle ilgili üyeleri tarafından kurulan Balans Grubu özgün ve Türk Halk müziği şarkılarından oluşan repertuarıyla dinleyicilere keyifli zamanalar yaşatıyor.

Aynı zamanda fabrikalarda çalışan grup üyeleri, 2012 yılında Makina Mühendisleri Odasının çağrısıyla bir araya geldiler. Grubun her bir üyesi kendi halinde amatörce müzik ile uğraşırken şimdi 'Balans' grubu ile konserler veriyorlar.
Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliğinin ev sahipliğinde Grup Balans 05 Ocak Cuma günü saat 20.00 da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahne alacak.

Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği başkanı Sinan Yücel konser ile ilgili yaptığı açıklamada "Meslektaşlarımızdan oluşan müzik grubumuzun vereceği konsere başta üyelerimiz ve aileleri olmak üzere tüm Gebze halkı davetlidir" dedi.
 
Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserin davetiyeleri Makina Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği'nden temin ediliyor. 


Son Güncelleme: 03.01.2018 12:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37