MHP'li Sancaklı’dan İMO’ya ziyaret

MHP'li Sancaklı’dan İMO’ya ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Kasım 2016 Salı 20:31
 MHP'li Sancaklı’dan İMO’ya ziyaret
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’u ve yönetimini makamında ziyaret etti.

Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik sürdürdükleri ziyaretleri kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’u makamında ziyaret eden Sancaklı’ya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve İl Sekreteri İzzet Erdem de eşlik etti.

ZİYARETE İLGİ BÜYÜKTÜ
Ziyarette; gündeme dair son günlerde yaşanan sorunlara, değinilirken Kocaeli’de inşaat mühendisliği alanında yaşanan sıkıntılar yapılacak çalışmalar hakkında konuşularak fikirler yürütüldü.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, halkın güvenliğini sağlamaya katkı olabilecek her konuda her projeye her zaman katkı koymaya hazır olduklarını, üzerlerine düşen görevleri her zaman yapma çabası içerisinde olacaklarını belirtti. 

Siyasi partilerin ülke ve kent yönetiminde kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları ile iç içe olmaları gerektiğini ifade eden Ok, demokratik olan tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta olduklarını vurgulayarak, "Vekillerimizin bizlerle ve Kocaeli ile iç içe olması, aktardığımız bilgileri Meclis’e taşımaları bizleri mutlu edecektir" dedi.

Misafirlerini kapıda karşılayan Tolga Ok ve oda yönetim kurulu üyelerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür eden MHP heyeti yerel yönetimlerle iç içe olacak çalışmalarda bulunma hedefinde olduklarını ve mesleki anlamda sivil toplum kuruluşlarının yanında yer alacaklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtti.

BARET HEDİYE ETTİLER

Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ok, MHP heyetine ziyaretleri için teşekkür etti ve Sancaklı’ya mühendislik mesleğinin simgesi olan üzerinde ismi yazan baret hediye etti. 



Son Güncelleme: 22.11.2016 20:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37