Muhasebeciler Vali Güzeloğlu'nu ziyaret etti

Muhasebeciler Vali Güzeloğlu'nu ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2017 Çarşamba 18:09
 Muhasebeciler Vali Güzeloğlu'nu ziyaret etti



1 Mart Muhasebeciler Günü münasebetiyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen, Denetim Kurulu Başkanı Serdar Kandemir, Oda Sekreteri Cengiz Tosun ve yönetim kurulu üyeleri Veysel Çelik, Taner Öner, Okşin Behçet, Hamit Akbulut, Sait Aydın, ve Remzi Eşsiz, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ederek, plaket takdiminde bulundular.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen ziyarette yaptığı konuşmada; "1 Mart muhasebeciler günümüz ve odamızın kuruluşunun 29’ncu günü vesilesiyle sizleri ziyaret etmek istedik” diyerek, Mali Müşavirler Odası’nın  yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. 
 
Vali Güzeloğlu ise ziyarette yaptığı konuşmada, "İlimizde, ülkemizde bu anlamda ve kavramda hizmet veren tüm meslek mensuplarımızı kutluyorum. İnşallah her gelecek gün hem ülkemiz, hem ilimiz ve hepimiz için güzellikler getirir. 
Sizler hem mali ve ekonomik hayatın hem de kamu yönetiminin çok önemli bir faydası ve parçasısınız. 

Devlet adına vergi ve vergiye dayalı gelirlerin elde edilmesinde, istihdam gibi temel sosyal güvenlik başlıklarında ki çalışma ve perspektiflerde piyasayı ve alanı tanımlayan belki de olumlu anlamda geliştirip katkı sunan çok önemli meslek mensubusunuz. 
Bu açıdan çalışmalarınızı hem takdir ediyor hem de teşekkür ediyorum. 

Sizlerin kamuya yaptığınız bu anlamdaki katkılarınızın çok önemli olduğunun altını çiziyorum. İşimizi ne kadar nitelikli ve ne kadar özenli yaparsak o derece başarılı oluruz. Umut ediyorum gelecekteki süreçte bunu çok daha nitelikli, çok daha özenli bir yere taşıyacağız. 

Kocaeli odamızın gerek mesleki, gerek sosyal etkinlikler adına çok aktif olduğunu biliyorum. Gününüzü tekrar tebrik ediyorum. Bugünün vesilesiyle geçmişte mensubunuz olarak hizmet veren ve şu an aramızda olamayan, hakkın rahmetine kavuşanlara da rahmet dileyorum" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu daha sonra, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Muhasebeciler Günü'nü kutladı. 



Son Güncelleme: 01.03.2017 18:17
Anahtar Kelimeler:
Samsung
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37