TÜKSİAD'dan, Konya Şeker’e ziyaret

TÜKSİAD'dan, Konya Şeker’e ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Mayıs 2017 Pazar 15:06
  TÜKSİAD'dan, Konya Şeker’e ziyaret


Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, Konya Şeker ve Torku’yu bünyesinde barından Anadolu Holding’i ziyaret etti.

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, beraberindeki başkanvekili İlyas Özdemir, Genel Başkan Yardımcıları Rasim Küçükgüzel, Ercan Aslan  ve Ali Altuntaş ile birlikte, merkezi Konya'ya bulunan  Konya Şeker ve Torku’yu da bünyesinde barından Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Ersöz ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli’yi ziyaret ederek çeşitli konularda ilişkin görüş alışverişinde bulundular. 

Torku, Konya Şeker, Doğrudan Tarım ve Gıda market olmak üzere, Tarım ve Hayvancılık, Enerji, Kimya, Turizm, Arge ve Eğitim gibi geniş bir yelpazede hizmet veren Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Ersöz, TÜKSİAD heyetine yakın ilgi gösterdi. 

Bünyelerinde bir birinden önemli markaları barındırdıklarını belirten Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Ersöz, çalışmalara ilişkin bilgiler verdiği TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve beraberindeki yöneticilere, 2023 yılında Dünya’nın ilk 5. gıda firması arasında olmayı hedeflediklerini açıkladı. 

Karşılıklı iş fırsatlarının görüşüldüğü ve oldukça verimli geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Reşat Ersöz, TÜKSİAD Genel Başkanı Aslantürk ve ekibine teşekkür ederek, kendilerine her zaman kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

Bir birinden değerli ve önemli markaları bir çatı altında buluşturan Anadolu Birlik Holding’de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, “Başarısı ile gurur ve onur kaynağımız olan Torku ve Konya Şeker tesislerini yerinde görmek için  buradayız. Bizlere yakın ve sıcak ilgi gösteren Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Ersöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Görüşmelerin ardından Başkan Aslantürk, günün anısına Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Ersöz’e, Osman Hamdi Bey’in Kaplumbağa Terbiyecisi tablosunu hediye etti.

 
Son Güncelleme: 07.05.2017 15:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37